.

.

DAUERHAFT Sisal Pisica Scratcher Pad,Agățat Sticky Pad Zero cu Pluș Margini,Strâns Decalaj,Schiță Completă,Pisica Zgarieturi de Gheare Consumabile (Albastru)

DAUERHAFT Sisal Pisica Scratcher Pad,Agățat Sticky Pad Zero cu Pluș Margini,Strâns Decalaj,Schiță Completă,Pisica Zgarieturi de Gheare

RON 30.58

Suma
În stoc

【PREMIUM MATERIAL】Cat carton ondulat pad realizat din materiale de inalta calitate, nontoxic, durabil și durată lungă de viață.Pisica zgarieturi folosește consiliul de pluș pe margini, să pisica ta se pisa ghearele sale, fără a dăuna pisica ta.Schiță completă, strâns combinație de lacune, buna segmentare design. 【MULTI-SCOP】Agățat de proiectare,Catnip zgarieturi bord poate fi agățată pe perete, mâner de ușă sau pur și simplu pune-l pe podea furnizarea de animale de companie de la zero, și mobilier de acasă nu va fi zgâriat.Se poate proteja mobilier, masă, scaun si canapea de zgâriat.Lipicios scratchpad permite pisica pentru a juca cu mai multă distracție. 【JUCA RELAXAȚI-vă】Catnip zero este convenabil pentru animale de companie pentru a se pisa gheare, scuti de companie este deprimat starea de spirit și de a preveni depresia.Scărpinându-și sfâșia cu unghiile este o mare parte din comportamentul felinelor, indiferent dacă acestea sunt tensionate, fericit, entuziasmat sau frustrat, pisicile pot elibera construit emoțiile folosind această jucărie. 【OBȚINE MAI multe EXERCITII】pisica zero mat este atractiv pentru pisici si pisoi, care pot declanșează interesul lor de a juca și de a scăpa de plictiseală atunci când sunt singuri și că se pot obține mai multe exercitii fizice pentru a rămâne sănătos. 【GARANȚIE de SATISFACȚIE】Client NU este.1, ne pasă sentimentul de toți clienții, dacă aveți orice probleme despre pisica zgarieturi pad, vă rog să-mi spuneți, vă mulțumesc foarte mult.Caracteristici : 1. Realizate din materiale de înaltă calitate, nontoxic, durabil și durată lungă de viață.2. Schiță completă, strâns combinație de lacune, buna segmentare design.3. Folosește pluș pe margini, să pisica ta se pisa ghearele sale, fără a dăuna pisica ta.4. Agățat de proiectare, lipicios scratchpad permite pisica pentru a juca cu mai multă distracție.5. Este convenabil pentru animale de companie pentru a se pisa gheare, scuti de companie este deprimat starea de spirit și de a preveni depresia.Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand New Item Tip : Pisica Zgarieturi Board Material : Sisal + Plush Color : Print Leopard, Roz, Blue Size : Aprox. 40 * 20 cm / 15.7 * 7.9 inch Weight : Aprox. 354g Package Lista : 1 * Pisica Zgarieturi Bord.

Caracteristicile declarate

Produse conexe