.

.

Webcam cu Inel de Lumina de Confidențialitate Acoperă și Microfon,Streaming HD 2K Web aparat de Fotografiat cu Trepied Reglabil PC-ul Video-Conferință/Apel/de Predare/Laptop/Desktop Mac Zoom/Skype.

Webcam cu Inel de Lumina de Confidențialitate Acoperă și Microfon,Streaming HD 2K Web aparat de Fotografiat cu Trepied Reglabil PC-ul

RON 79.98

Suma
În stoc

【UHD 2 K USB Webcam cu Larg Compatibil】:Folosind cele mai recente conceput senzor CMOS, 6 straturi de 60 de grade unghi larg de vizualizare lentile de captare de cristal video clare și imagine la 2 K/30 FPS.Camera web suportă rezoluția de la 2592*1520/1920x1080/ 1280x720/ 640x480. Pe scară largă compatibil cu Zoom/Facetime/Skype/apeluri video/conferințe/streaming/jocuri de noroc/OBS/ Facebook/ You Tube/ Xbox one/ XSplit și mai mult. 【9-Nivelul Inel Reglabil Umple de Lumină webcam】 : streaming webcam built-in inel de lumină oferă iluminat de compensare la 9 nivele diferite, cu control tactil nu nevoie pentru a merge în setările software-ului,astfel încât să puteți obține luminozitate ideală condiții de reglare inel de lumină în lumină slabă medii.Facial tehnologie de îmbunătățire te face mai încrezător și profesionale în live streaming. 【Plug and Play t nevoie pentru a merge în setările software-ului,.astfel încât să puteți obține luminozitate ideală condiții de reglare inel de lumină în lumină slabă medii.Facial tehnologie de îmbunătățire te face mai încrezător și profesionale în live streaming.Direcția orizontală poate fi rotit cu 360 de grade, și direcție verticală poate fi reglată de 60 de grade.

Caracteristicile declarate

Produse conexe