.

.

92 Piese De Artă Pentru Copii Vopsea Set + 2 Cărți De Colorat. Lavabil Transporta Cutie. Acuarelă, Pasteluri, Creioane Colorate, Creioane. Copil, Copil, Copii Deget Pictura. În condiții de siguranță Non Toxice kit. Copilul Poster Proiect De Provizii.

92 Piese De Artă Pentru Copii Vopsea Set + 2 Cărți De Colorat. Lavabil Transporta Cutie. Acuarelă, Pasteluri, Creioane Colorate,

RON 31.98

Suma
În stoc

Puteți avea toate arta de instrumente de care aveți nevoie ori de câte ori și ori de câte ori greve inspirație cu Crazy loop set de arta.Creioane colorate, creioane, markere, și așa sunt frumos ambalate într-un material durabil care transportă caz.Permite sucuri tale creatoare să curgă în timp ce crearea unui capodoperă, puteți fi mândri.Trebuie să fi acasă rechizite școlare.Cadoul Ideal pentru zile de naștere și sărbători, acest set vă permite să dea darul de imaginația și creativitatea pentru a dumneavoastră preferat micul artist.Include o varietate de instrumente de artă pentru colorat și desen.Găsi doar dreptul de umbră în selecție largă de creioane colorate, pasteluri, creioane, pixuri și acuarelă prăjituri.Include, de asemenea, o riglă, lipici cu sclipici și radieră pentru a debloca creativitatea copiilor.Cadoul Ideal pentru zile de naștere și sărbători, acest set vă permite să dea darul de imaginația și creativitatea pentru a dumneavoastră preferat micul artist.Această artă a stabilit, de asemenea, face un companion excelent pentru vacante de familie.Compartimente Ține Artist Instrumente Organizat : Special concepute pentru a vă păstra toate dvs. de instrumente de desen organizat și într-un singur loc.Snap-fit tăvi oferă un loc perfect pentru fiecare element și să-l ușor pentru tine de a găsi exact marker sau creion sunteți în căutarea pentru.Include o varietate de instrumente de artă pentru colorat și desen.Găsi doar dreptul de umbră în selecție largă de creioane colorate, pasteluri, creioane, pixuri și acuarelă prăjituri.Include, de asemenea, o riglă, lipici cu sclipici și radieră pentru a debloca creativitatea copiilor.Puteți avea toate arta de instrumente de care aveți nevoie ori de câte ori și ori de câte ori greve inspirație cu Crazy loop set de arta.Creioane colorate, creioane, markere, și așa sunt frumos ambalate într-un material durabil care transportă caz.

Caracteristicile declarate

Produse conexe