.

.

UCMD Uscat Șterge Tabla Autocolant, Hârtie de Contact de Vinil de Perete Decal Poster, Auto-Adeziv Mesaj de Bord, Coji de fructe și Stick Wallpaper, Tablă, Foi de Hârtie (39 x 22 inch (100 x 55 cm))

UCMD Uscat Șterge Tabla Autocolant, Hârtie de Contact de Vinil de Perete Decal Poster, Auto-Adeziv Mesaj de Bord, Coji de fructe

RON 19.98

Suma
În stoc

Valoare Pachet : Această dimensiune 39 x 22" / 100 x 55 cm șterg tabla autocolant, vine cu 4 magnetic markeri și 1 gumă de șters.Am tăiat-o ca 22 inch wide (cele mai multe dimensiune în piață este mai mică decât 18 inch), care permite mai mult spațiu pentru a lucra cu, mai ales atunci când se aplică pe perete pentru predare, expoziție sau decorare.Nu Ghosting : Acest lucru se șterg autocolant de perete este ușor pentru a elimina și mărcile sunt super ușor de curățat chiar și a plecat pentru o lungă perioadă de timp.Suprafața netedă este ușor de a scrie pe.Ușor de instalat și nu necesită unelte derula, coji de fructe și stick-ul.Pur și simplu, Coji de fructe și Stick : Utilizați această UCMD tablă de hârtie pentru a înlocui vechea tablă care a devenit ghosting după o lungă perioadă de timp de utilizare.Pur și simplu coaja de pe suport de hârtie dintr-un colț și stick la orice suprafață curată și netedă.Vă sugerăm doi oameni lucrează împreună și de a folosi o cârpă moale pentru a evita aparitia ridurilor și bule.Multi-funcțional : poți tăia tabla autocolant în foi mici și să le lipească pe birou, perete, în birou sau acasă.Cut-to-fit caracteristică vă permite să personalizați zona.Am tăiat-o ca 22 inch wide (cele mai multe dimensiune în piață este mai mică decât 18 inch), care permite mai mult spațiu pentru a lucra cu, mai ales atunci când se aplică pe perete pentru predare, expoziție sau decorare.Nu Ghosting : Acest uscată șterge poster este ușor pentru a elimina și mărcile sunt super ușor de curățat chiar și a plecat pentru o lungă perioadă de timp.Suprafața netedă este ușor de a scrie pe.Ușor de instalat și nu necesită unelte derula, coji de fructe și stick-ul.Multi-funcțional : puteți reduce această tablă autocolant în foi mici și să le lipească pe birou, perete, în birou sau acasă.Cut-to-fit caracteristică vă permite să personalizați zona. 1 X foaie de tablă. 4 X markeri. 1 X Înaltă calitate Șterge. 1.Vă RUGĂM să NU rămânem pe DUR sau suprafețe DENIVELATE sau pereți!Vinil tablă autocolante funcționează cel mai bine pe suprafete netede. 2.Vă rugăm să așteptați proaspăt vopsite suprafețele să se usuce complet înainte de a aplica tablă. 3.Vă rugăm să evitați lumina directă a soarelui, de lumina soarelui va duce la bule sub autocolante. 4.Tablă autocolant este ușor de utilizat și poate fi dezlipirea sau re-poziționat fără a deteriora pereții sau suprafețe.

Caracteristicile declarate

Produse conexe