.

.

4 BUC dopuri de Usi. Cauciuc dopuri de Usi cu Cârlige sunt Ușor pentru a Stoca. Design de Ușă se Oprește este Simplu și Modern.Acestea sunt Potrivite pentru Toate Etajele. (Verde,Alb)

4 BUC dopuri de Usi. Cauciuc dopuri de Usi cu Cârlige sunt Ușor pentru a Stoca. Design de Ușă se Oprește este Simplu și Modern.Acestea

RON 9.98

Suma
În stoc

[Conținutul pachetului]:Fiecare pachet contine 4 dopuri de usi, dimensiunea de fiecare este de 5,5 cm (L)x 1.6 cm (W)x 1.5 cm (H).Dacă ușa diferența este mai mare de 1,5 inci, puteți stivă două dintre ele împreună. [Comoditatea]Aceste ușă dop de pene au cârlige , depozitare convenabil.În scopul de a evita pierderea,puteți să-l atârna pe clanță când nu o utilizați.Nu trebuie să-l instalați, doar puneți-l pe sub ușă și împinge din greu pentru a ține ușa la loc. 【Siguranță】 : ușa Noastră se oprește sunt realizate din TPR material moale și elastic.Nu vă faceți griji pentru copii sau animale de companie, și nu vor purta în jos pe podele de acasă sau de la birou. 【Flexibile de utilizare】 : Potrivit pentru diferite dimensiuni de ușă cusături.Puteți folosi una de cauciuc ușă dop pentru mici cusături.Dacă aveți o ușă mare decalaj, puteți stivă două dopuri de usi. 【De Asigurare a calității】 : Noi credem că vă va plăcea ușa noastră dopuri.Dacă nu sunteți mulțumit, vă oferim o necondiționată banii inapoi-garanție.Noi vă va oferi o rambursare completă, după ce a returna bunurile.Culoare : verde,alb.

Caracteristicile declarate

Produse conexe