.

.

Suport de umbrele Rack Stil European Podea Titularul Umbrelă, Metal Gol cu Tava de scurgere și 3 Cârlige, Organizator de Stocare pentru Florar Brutărie, Cofetărie (Culoare : Verde)

Suport de umbrele Rack Stil European Podea Titularul Umbrelă, Metal Gol cu Tava de scurgere și 3 Cârlige, Organizator de Stocare

RON 33.60

Suma
În stoc

????De înaltă calitate : Realizate din fier cu înaltă calitate și tratament de acoperire,rezistent la coroziune, rezistent și durabil,nu s-ar rupe ca ceramica. ????De Lung și Scurt Umbrela : umbrela titularului pot fi stocate 4-12 umbrele.Este potrivit pentru stocarea ambele stick umbrele și umbrele pliabile, destul de comod si practic. ????Ventilate design : design-ul nu este numai atractiv și unic, dar, de asemenea, promovează ventilație pentru a ajuta umbrele respire liber și să se usuce repede. ????Grijuliu accesorii : partea de Jos tava de scurgere conceput pentru a păstra apa de ploaie de pe podea pentru a preveni alunecarea si a proteja podelele de daune (în special din lemn). ????Versatil : Folosit acest element ca un element decorativ pentru organizarea umbrele de soare, bastoane, bastoane, hârtie de ambalaj, jucării pentru copii, și mai mult.Puneți-l în hol, foaier, sau la ușa din față din orice casa, birou, apartament, camera, sau hotel.Culoare : Verde.

Caracteristicile declarate

Culoare:
Aur, Verde
Material:
Fier
Dimensiuni:
25 cm x 60 cm / 9.8 x 23.6 (Diametru x Înălțime)
Greutate Produs:
6.6 lb (3 kg)
Conținutul pachetului:
1 x Suport de umbrele (Nu include alte elemente de pe imagine) :
Un Fel De Memento:
- Din cauza manuală de măsurare, mărimea produsului pot avea o ușoară eroare, iar produsul real va prevala. Măsurarea permis de eroare este de +/- 1-3 cm. :
-- De fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. :
Suntem dedicat pentru a furniza produse premium, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați din timp. :

Produse conexe