.

.

KUFUNG Bucătărie Silicon Amestecati, Balon Mini Telul Sârmă, din Oțel Inoxidabil & Silicon-Non-Stick de Acoperire Ou Mână Mixer pentru Amestecarea Amestecand Bate Amestecand Gătit de Copt (Rosu, 10 inch)

KUFUNG Bucătărie Silicon Amestecati, Balon Mini Telul Sârmă, din Oțel Inoxidabil & Silicon-Non-Stick de Acoperire Ou Mână Mixer pentru

RON 11.98

Suma
În stoc

*Design Ergonomic : Mini Bucatarie Silicon Amestecati cu super durabil, pata și oder rezistent. 8-12 cm lungime opțional, mai puțin timp și efort pentru amestecare.si maner din otel inoxidabil, nu se va indoi sau rupe. *Alimente Grad Silicon Material : silicon de calitate Alimentară este complet Sigur De Utilizat, Plastic-Gratuit, Non-Toxice și suficient de Durabil, de înaltă calitate, gel de siliciu. *Usor de stocare și curat - mâner Moale, mare atârnat de cârlig de mână confortabil și depozitare ușoară.Puteți închide teluri după curățare, pentru a evita obține apă în mâner. *NON-STICK si zgarieturi : Silicon nu se va decolora, deforma sau topi, și wisk este sigur pentru non-stick, ceramică, cupru și metal ustensile de gătit. *Potrivit pentru : Bucatarie Wisks pentru Gătit, Amestecare, Amestecand, Bate și agitare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe