.

.

Cabinet Lumini de Control de la Distanță, OxyLED Estompat 10-LED Wireless În Cabinetul de Iluminat, Baterii Dulap Lumină, LED Lumina de Noapte Bar cu Bandă Magnetică pentru dulap, Dulap, Garderoba (3 Pack)

Cabinet Lumini de Control de la Distanță, OxyLED Estompat 10-LED Wireless În Cabinetul de Iluminat, Baterii Dulap Lumină, LED Lumina

RON 49.98

Suma
În stoc

【CONTROLAT de la DISTANȚĂ】 - Nu mai mult de poticnire în întuneric.Convenabil de control de la distanță vă permite să controlați lumina LED bar de la 9,84 ft departe!Telecomanda poate transforma lumina on/off, pentru a regla luminozitatea, și poate chiar să setați cronometre automate. (Vă rugăm să rotiți ușor încărcat bateriile pentru a asigura utilizarea optimă). 【LUMINOZITATE REGLABILĂ】 .. nu contează dacă ai nevoie de lumina puternica, lumina slaba, sau ceva în între - Oxy LED Controlat de la Distanță de Bar LED Lumina are este acoperit.Selectați între 10 diferite setări de luminozitate pentru a crea o ambianță perfectă.Există un modul pentru fiecare stare de spirit. 【TEMPORIZATOR AUTOMAT discutii Cu temporizatoare automate, niciodată nu vei lăsa lumina aprinsă din nou.Setați cronometrul timp de 15, 30, 60 sau 120 de minute.LED-ul se va stinge atunci când timpul este de până. 【ELEGANT SI CABLU-GRATUIT】 4 baterii alcaline AAA (Nu sunt Incluse) alimentat de lumina elimină necesitatea de urât, incomod fire.Nu vă faceți griji despre inestetice găuri în perete, magnetice, benzi adezive oferă instrument gratuit de instalare și detașare pe orice suprafață netedă, plană. 【APLICAREA pe scară LARGĂ】 .. Asta de la distanță controlate de lumină LED este perfect pentru dulapuri, dulapuri, scari, rafturi, biblioteci, vitrine, subsoluri, dormitoare, mansarde, masini, carne de pui se descurcă, dulapuri, sertare, camere de utilitate, camere de depozitare, spălătorie, camere, garaje, în condiții de siguranță arma, pivnita, oglindă cosmetică, stație de lucru sau oriunde altundeva ai nevoie de un pic de iluminare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe