.

.

Lattofigy 56LED 16 Roof Top Mini-Strobe Light Bar Muntele Magnetic de Siguranță de Urgență de Avertizare Atenție Far Intermitent Luminile pentru Construcția de Vehicule Plug de Zăpadă tractări auto Poștă Masini (Amber)

Lattofigy 56LED 16 Roof Top Mini-Strobe Light Bar Muntele Magnetic de Siguranță de Urgență de Avertizare Atenție Far Intermitent

RON 105.98

Suma
În stoc

【SUPER-LUMINOS montat pe 16 inch lumina strobe are 14 module și un total de 56 de intensitate mare Led-uri sunt construite în.În conformitate cu principiul de optica, am conceput o versiune imbunatatita a obiectivului de a spori lumină de ieșire în mod mai eficient.Acesta oferă 360 de grade de vizibilitate superioară în timpul zilei sau pe timp de noapte. 【Durată LUNGĂ de VIAȚĂ】Realizate din durabil PC locuințe, complet impermeabilizate, puternică, ceață de penetrare și praf-dovada și rezistent la coroziune.IP67 rezistent la apa Ritm.Capabil să reziste la condiții meteorologice aspre.Peste 50.000 ore durata de viata. 2 ANI GARANTIE!. 【UȘOR de INSTALARE】16ft drept cablu de alimentare, suficient de lung pentru a monta bara de lumină oriunde pe vehiculul dumneavoastră. 2 ventuze de cauciuc, cu un total de 14 magneți puternici, loc direct pe acoperișul vehiculului, foarte rapid pentru a monta fără a dăuna acoperiș de vehicule.(Rețineți că magneții nu funcționează pe aluminiu acoperisuri.). 【17 FLASH MODEL】Primul buton pentru ușor pornit/oprit.Al doilea buton pentru a schimba între 17 diferite intermitent modele.Ultimul folosit model recall/memorie de funcție. 【APLICAREA pe scară LARGĂ】se Potrivesc pentru tractare camioane, camionete, camioane, pluguri de zăpadă, e-mail rural transport furgonete, masini de constructii, paza de vehicule de patrulare, supradimensionat de încărcare a vehiculelor și voluntar vehicule personale, SUV, etc. Suport 12 v / 24 v DC putere de intrare.Acest 16 inch lumina strobe are 14 module cu LED-uri, cu un total de 56 de mare putere Led-uri.LED de putere mare și Personalizate lupă pentru a maximiza luminozitatea și pentru a asigura o mai eficient avertisment pentru alte vehicule, suficient de luminoase pentru a fi văzut mai mult de 2000ft în distanță.Îmbunătățirea driver de securitate și pentru a evita accidentele.Acesta este mare pentru vehiculele de urgență, camioane cu remorca, camioane, camionete, plug tractoare, utilaje de constructii, e-mail rural transport van, asistență rutieră vehicule, paznic de vehicule de patrulare, pilot/autovehicule de escortă și voluntară a vehiculelor personale.Capabil să reziste la condiții meteorologice aspre.Complet Impermeabilizate, Puternică, ceață de penetrare și praf-dovada și rezistent la coroziune.Mare magnet de bază, fiecare cu 7 grele magneți puternici.Cauciuc de aspiratie păstăi, spori de adsorbție și de a preveni zgârierea de vehiculul dumneavoastră.Primul buton pentru ușor pornit/oprit.Al doilea buton pentru a schimba între 17 diferite intermitent modele. 16ft drept cablu de alimentare, suficient de lung pentru a monta bara de lumină oriunde pe vehiculul dumneavoastră.

Caracteristicile declarate

Produse conexe