.

.

Ecran Tactil complet Stație Meteo Wireless de Interior/Exterior Termometru/Higrometru cu pictograma Vreme, Ceas Deșteptător, -40-60℃, Suport Șapte Limbi, pentru Vremea de Monitorizare(Negru)

Ecran Tactil complet Stație Meteo Wireless de Interior/Exterior Termometru/Higrometru cu pictograma Vreme, Ceas Deșteptător, -40-60℃,

RON 87.38

Suma
În stoc

[SUPORT ȘAPTE LIMBA de AFIȘARE] engleză, italiană, daneză, franceză, germană, spaniolă, olandeză. [ZONA de MONITORIZARE] Socket design de interfață USB, portul de alimentare.Se poate monitoriza cu ușurință locații diferite, cum ar fi grădină, seră, garaj, pivnita, camera copilului sau în orice loc în jurul valorii de casa ta. [ECHIPAT UN COPIL de BLOCARE] Proiectat cu un copil de blocare a ecranului.A preveni copiii de la accidental atingerea ecranului și care afectează utilizarea de către dumneavoastră. [MULTIFUCTIONAL de CULOARE STAȚIA meteorologică] Full color LCD cu icoane meteo : soare, parțial însorit, înnorat, ploaie, furtună, zăpadă.Display de interior/exterior de temperatură și umiditate, temperatura interioară gama de detectare : 0-+50℃, temperatura exterioară gama de detectare : - 40-60 ° c, interval de umiditate : 20℃-+70℃, cu funcție de alarmă,. [MARE HD DISPLAY COLOR] calitate Excelentă și durabilitate.Dimensiunea este de 13.5*13.5*3cm, 384g, folosind cele mai recente high-definition tehnologia LCD, acesta poate fi văzut în mod clar din orice unghi sau distanta, extern baterie : 2*AAA (nu sunt incluse), gazda Baterie : 3*AAA (nu sunt incluse).Culoare : Negru.

Caracteristicile declarate

Produse conexe