.

.

KUFUNG Spatula de Silicon, fără BPA Gratuit și 480°F Rezistente la Căldură,Non Stick de Cauciuc, Spatule Bucătărie pentru Gătit, Copt, și Amestecarea (L, Rosu)

KUFUNG Spatula de Silicon, fără BPA Gratuit și 480°F Rezistente la Căldură,Non Stick de Cauciuc, Spatule Bucătărie pentru Gătit,

RON 11.58

Suma
În stoc

【REZISTENTE la CĂLDURĂ】 : 100% alimente grad silicon material, BPA-free.Rezistent la căldură de până la 480°F. Nu se topească.Nu se va decolora, deforma, se topesc sau cip. 【ERGONOMIC DESIGN】 : unghiuri Mari pentru răzuire, silicon flexibil cap, miez de metal pentru un plus de putere, maner Ergonomic, orificiu pentru agățat ușor de stocare. 【UȘOR DE CURĂȚAT ȘI MAGAZIN】 : Gaură pentru agățat ușor de stocare.Pete și miros rezistent, deci spatula păstrați curat și nu afectează aroma de alimente. 【POTRIVIT PENTRU】 : se Amestecă sau se agită gros blatul, totuși să fie suficient de flexibil pentru decopertarea sosuri sau codare ouă. 【NON-STICK-ul în condiții de SIGURANȚĂ de DESIGN】 : Total-o singură bucată de silicon design, non-toxice și nu va zgâria non-stick de suprafață.

Caracteristicile declarate

Produse conexe