.

.

MIȘCARE de sine Statatoare Tobogan pentru Copii,Reglabile pe Înălțime,pentru Copii, pentru Depozitare Ușoară, Primar Urca Jucărie, în condiții de Siguranță Material, Uz de Interior, în aer liber, Grădină, teren de Joacă (Albastru+Rosu)

MIȘCARE de sine Statatoare Tobogan pentru Copii,Reglabile pe Înălțime,pentru Copii, pentru Depozitare Ușoară, Primar Urca Jucărie,

RON 141.40

Suma
În stoc

✔Două niveluri de înălțime reglabilă copilul din joc mic la mare, în funcție de diferite etape de creștere poate ajusta flexibil înălțime de slide pentru a vă însoțească pentru mai mult timp. ✔Spațiu ocupă mai puțin spațiu, casa nu este aglomerat, și mari și mici apartamente sunt potrivite. ✔UE material standard, HDPE este gros, durabil, sigur și ecologic, atent selectate, de calitate alimentară material HDPE, BPA-free, nu se tem de copil lins, nu este ușor să fragilizare, o viață mai lungă. ✔Colturi rotunjite, fără bavuri, copilul atinge, nu doare mâinile 360° măcinare fină, fără bavuri pentru a proteja pielea delicată a bebelușului. ✔Non-alunecare pașii sunt modernizate din nou, gameplay-ul este diversă și nu alunecos, 5 tip dual-utilizarea alpinism scara este conceput pentru suma de copiii de diferite vârste,.Culoare : Roz (Model).

Caracteristicile declarate

Produse conexe