.

.

800L/H 8W 7V Apă de Răcire Rezervor Pompa cu 4 Metri Pompa de Cap si Indicator LED de Putere G1/4 Fire Disiparea Căldurii Rapid CPU Sistem de Răcire (12cm-Negru)

800L/H 8W 7V Apă de Răcire Rezervor Pompa cu 4 Metri Pompa de Cap si Indicator LED de Putere G1/4 Fire Disiparea Căldurii Rapid CPU

RON 141.78

Suma
În stoc

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. . 【Debit MAX 800 L / H】max-debitul de apă de răcire pompa rezervor 800 L/H, ceea ce face disipare a căldurii extrem de eficiente. 【4 Metri Capul Pompei】Calculator Pompa de Apa are 4 metri capul pompei oferă o foarte puternică și puternic de disipare a căldurii. 【Sigur si Durabil】apă de răcire rezervor pompa are mai multe niveluri de protecție asigură o funcționare în condiții de siguranță, și durată lungă de timp. 【Cu Indicator LED】indicator de putere LED spune puterea în stat. 【Ușor De Instalare】Integrate de design de rezervor de apă și pompă, cu kit de instalare, ceea ce face instalarea foarte convenabil.Culoare : 12cm-negru.

Caracteristicile declarate

Produse conexe