.

.

Utilitarul de Securitate a muncii Mănuși pentru Bărbați, Rezistență Ridicată la Abraziune, Flexibil, Respirabil Mecanic Mănuși de Lucru, Aderență Excelentă pentru Driver de Grădinărit (L-1 Pereche, Negru)

Utilitarul de Securitate a muncii Mănuși pentru Bărbați, Rezistență Ridicată la Abraziune, Flexibil, Respirabil Mecanic Mănuși de

RON 26.40

Suma
În stoc

【ARMAT PALMA】Duraclad ranforsata, palma, degetul mare și degetele acoperite de final durabilitate și crescut de prindere. 【PSIHIATRU REZISTENT】Aceste mănuși de lucru sunt realizate cu piele sintetica, oferind durabilitate, și ajută să reziste în scădere/de întărire.Excelent pentru locuri de muncă în aer liber în cazul în care mănușile pot deveni umed. 【MÂNĂ de SIGURANȚĂ】cauciuc Termoplastic ciolan oferă protecție la impact și abraziune protecție peste degete. 【TERRY PÂNZĂ PE DEGETUL mare】Mai convenabil pentru a șterge fața și sudoare departe în timp ce rămâneți concentrat pe sarcina de la mână. 【Ușor, Ușor de Pe Mecanic Mănuși】Susținere neopren manșetă cu cârlig& bucla de benzi de închidere manșete pentru ajustaj sigur se potrivesc, și praf de oprire în locul de muncă.

Caracteristicile declarate

Produse conexe