.

.

Borsetă pentru Bărbați sau Femei - Dopp Kit De Călătorie. Mare Cosmetice și Baie de Ras Sac. Articole de toaletă Organizator din Piele PU de QS statele UNITE ale americii (Mare, Maro)

Borsetă pentru Bărbați sau Femei - Dopp Kit De Călătorie. Mare Cosmetice și Baie de Ras Sac. Articole de toaletă Organizator din

RON 48.96

Suma
În stoc

FERMOAR DUBLU DESIGNUL Nostru unic dublu fermoar design permite accesul ușor la conținutul său interior.Pur și simplu trageți pe conectate zip extractor pentru o expunere completă dacă sunteți de ambalare o periuță de dinți, aparat de ras, sau o sticla de sampon.MAGNETICE de BLOCARE : Noastre inovatoare de design asigură dopp kit-ul este complet sigilat în timp ce sunteți pe drum.Sistemul nostru păstrează conținutul în condiții de siguranță și sigur în timpul călătoriilor.De MARE CAPACITATE : compartiment principal Spatios cu o separate, buzunar cu fermoar în interior și un buzunar pe partea din spate.Acest set de articole de toaletă poate fi noul organizator pentru un machiaj sac, sac de cosmetice, sau ca un ras de alimentare sac.PLIABIL : pentru a minimiza spațiu când nu este folosit.Acest duș sac oferă mai mult spațiu de stocare încă suficient de mic pentru a încăpea într-un bagaj.Folositi-l ca o lună-timp de călătorie organizator sau ca geanta de week-end.MATERIAL DURABIL : Conceput în statele UNITE ale americii, PU din piele la exterior si rezistent la apa nylon captuseala asigură durabilitatea produsului și îl face rezistent la apă.

Caracteristicile declarate

Produse conexe