.

.

Fuloon luat Masa, Huse pentru scaune,Solide din Piele Pu rezistent la apa si Oilproof Întinde Scaun de luat Masa Protctor Acoperi Acoperitoare (Cafea, 4 Seturi)

Fuloon luat Masa, Huse pentru scaune,Solide din Piele Pu rezistent la apa si Oilproof Întinde Scaun de luat Masa Protctor Acoperi

RON 63.98

Suma
În stoc

✅Materiale de înaltă Calitate de Huse : Fuloon scaun de luat masa capac de 57% polar fleece,35% piele pu ,8% spandex,ușor de îndepărtat și să păstreze curat. ✅Scaun, Huse de Scaun Potrivit pentru Scaun Dimensiuni : lungime 16.9-20.9 cm,latime 16.9-20.9 cm. ✅Moda Design : scaun de luat masa husa scaunului solid din piele Pu rezistent la apa, și ușor de a pune și ei stau foarte bine.Face, de asemenea, vechi, deteriorate sau urât scaun arata ca nou si frumos .E pentru a proteja scaunele de la zgârieturi, scurgeri și accidente, mai ales dacă aveți copii și animale de companie. ✅Pe scară largă de Utilizare : Fuloon scaun de luat masa acoperitoare este perfect pentru Hotel,nunta, banchet,cină,săli de conferință,celebrare,ceremonie,sala de mese de familie decor,etc. ✅Observație : Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să citiți cu atenție Dimensiunea Diagramă-am oferit în imagini, și măsura scaun dimensiune.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând .Noi va oferim solutia cea mai buna (retrimite sau rambursare) pentru tine.Culoare : Cafea | Dimensiune : 4 Seturi.

Caracteristicile declarate

Produse conexe