.

.

Vinil Acoperite de Imagine Agățat de Sârmă #4 100 Metri Împletitură de Sârmă Grele,Suportă până la 50lbs pentru Rama Foto Imagine,opere de Artă,Oglindă Agățat(1,5 mm x 30,5 Metri)

Vinil Acoperite de Imagine Agățat de Sârmă 4 100 Metri Împletitură de Sârmă Grele,Suportă până la 50lbs pentru Rama Foto Imagine,opere

RON 17.18

Suma
În stoc

【Imagine Agățat de Sârmă Dimensiune】➤La #4 acoperit sârmă este de 100 de picioare (30,5 m) în lungime,1,5 mm (0,06 in) diametru.Destul de mult imaginea de sârmă se pot întâlni zilnic agățat nevoie. 【Degetul Prietenos si Flexibil Ramă de Sârmă】➤Împletitură de sârmă este realizat din împletitură de fire subtiri de sarma din otel galvanizat.Acest lucru face finite fir puternic, și înfășurat într-o cârpă moale,flexibil acoperire de vinil,dar încă suficient de flexibil pentru a se aplece și înveliți cu ușurință,face ambalaj sârmă mai puțin dureros.Sârmă și de acoperire nu va coroda sau decolora. 【50lbs Vinil Acoperite Imagine Atârna de Sârmă】➤Deține până la 50lbs,Perfect pentru agățat cadru de lemn,oglinzi, panza,proiecte mici,ceasuri etc. De asemenea ușor de instalat.Mai robust și durabil. 【Largă de Aplicații Agățat Hardware】➤Din sârmă de oțel rola vine cu dimensiune suficient să stea mai multe opere de artă înrămate,dacă la dumneavoastră acasă,la birou sau în afara.De înaltă rezistență la coroziune,acesta Poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp. 【100% Satisfacție de Garantare】➤echipa Noastră de profesioniști este în mod constant de lucru pentru a te face mai fericit : O rambursare completă, dacă nu sunteți mulțumit cu imaginea de sârmă.Și orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă astfel încât să pot ajuta pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.

Caracteristicile declarate

Produse conexe