.

.

Pixuri vopsea pentru Pictură pe Piatră, Piatră, Ceramică, Sticlă, Lemn. 21 Pixuri de Chromatek. Sfat Mediu. Rezistent la apa. Uscare Rapidă. Niciodată Nu Se Estompeze. Tutoriale Video Online, Ebook Cu Zeci de Idei și Lecții.

Pixuri vopsea pentru Pictură pe Piatră, Piatră, Ceramică, Sticlă, Lemn. 21 Pixuri de Chromatek. Sfat Mediu. Rezistent la apa. Uscare

RON 75.60

Suma
În stoc

☆ PIXURI VOPSEA PENTRU PICTURĂ pe PIATRĂ, PIATRĂ, CERAMICĂ, STICLĂ, LEMN, PANZA & ȚESĂTURI ☆ ai nume aceste pixuri poate scrie pe ea. ☆ 21 SOLIDE CULORI VIBRANTE ☆ de calitate Premium pe baza de ulei de artiști pictează cu buna, flux consistent stabilesc ultra groase, super culori solide. ☆ APĂ & REZISTENT la intemperii ☆ cerneală Permanentă de a păstra creatiile tale, nu se estompeze sau să se spele off. ☆ 3 MM GROSIME de LINIE ☆ 3mm vârful rotund, oferind pe punctul de control și ajutându-vă să obțineți rezultatele pe care le-am câștigat. ☆ NON-TOXICE ☆ uscare Rapidă, miros redus, pielea în condiții de siguranță și conform ASTM D-4236.

Caracteristicile declarate

Produse conexe