.

.

Accesorii pentru roți Piese 14x1.5 Piulite Cromate Set de 20 de Capăt Închis Umflatura Ghindă Piulițele 1.38 Timp M14x1.5 Fire Con Loc 13/16 / 20.67 mm (~21 mm) Hex Roată Piuliță (Chrome, M14 x 1,5)

Accesorii pentru roți Piese 14x1.5 Piulite Cromate Set de 20 de Capăt Închis Umflatura Ghindă Piulițele 1.38 Timp M14x1.5 Fire Con

RON 42.18

Suma
În stoc

Aceste piulițele sunt cele mai potrivite pentru roți AFTERMARKET.Pentru masini cu prezoane care necesită o M14 x 1.50 sau 14x1.5 fire și roți, care ia o conic/ con loc.Pentru OEM Aplicație, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma montării. 1.38" Timp De 2 Piese de Design piuliță De design 2-bucata se referă la un strat subțire de metal cu capac pe Piuliță, care protejează împotriva false cuplu lecturi care rezultă din prezonul de roată contactarea interiorul piuliță înainte de relaxare cu roata.Setul include 20 de Chrome Piulițele M141.50 de fir. 14x1.5 Piulițele Chrome 20 Pack.Plin de bani înapoi de garantare.Dacă nu sunteți mulțumit cu acest produs sau dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Ne-ar dori să emită rambursare completă, dacă în sfârșit, ne-am nu a putut rezolva problema sau nu sunteți mulțumit cu rezultatul.Pentru orice întrebări și ajutor profesionist, nu ezitați să sunați-ne la (877) 514-0889, sau trimite un e-mail la [email protected] 3/4" Hex. 13/16" Hex.Chrome.Black Chrome.Roșu.Albastru. 20 buc (pentru 5 Lug Roți). 23 buc (pentru JEEP). 24 buc (pentru 6 Lug Roți). 32 buc (pentru 8 Lug Roți).Nostru piulițele sunt prin călit și 10.9 clasa tratate termic pentru a ajunge la adâncimea de duritate necesare pentru avansate de securitate și de încredere putere.Element Specificatii : .Material : Otel Scaun : 60-gradul conic (de asemenea, cunoscut sub numele de con/seat scaunului conic).Mai bine firul de logodna permite masina pentru a rezista rigorilor de zi cu zi pe drum cu mașina.Nostru Piulițele îndeplinească sau să depășească cel mai înalt O. E. M. dovada de încărcare standarde. Design 2-bucata : piulițele de a proteja împotriva false cuplu de lectură care rezultă din prezonul de roată contactarea interiorul piuliță înainte de relaxare cu roata.Nostru Piulițele sunt ambalate convenabil într-o spumă introduce protejarea piuliță în timpul transportului.Nostru Hex Umflatura Ghindă Piuliță este oferit în 4 culori : (toate cele 4 culori nu sunt disponibile în fiecare fir, lungime, și/sau kit opțional).Chrome Black Chrome Red Blue.Nostru Hex Umflatura Ghindă Piuliță este oferit în Roata Kit Seturi de : (notă : kituri nu sunt disponibile în toate lungimile / opțiuni de culoare). 20 buc (pentru 5 Lug Roți)23 buc (pentru JEEP) 24 buc (pentru 6 Lug Roți) 32 buc (pentru 8 Lug Roți).Alegerea corectă piuliță de roată aplicație este important pentru siguranță, precum și aspectul.MONTAREA VEHICULULUI : . *Verificați Garaj situat în partea de sus a acestei pagini pentru a confirma dacă această Piuliță este compatibil cu vehiculul dumneavoastră.

Caracteristicile declarate

Produse conexe