.

.

Cat Pieptene de Companie Scurte si Lungi de Îndepărtare a Părului de Masaj Shell Pieptene Moale Deshedding Perie Grooming și Vărsare de Blana Încâlcit Remover Masaj Dematting Instrument pentru Cățeluș Câine Iepure (Roz)

Cat Pieptene de Companie Scurte si Lungi de Îndepărtare a Părului de Masaj Shell Pieptene Moale Deshedding Perie Grooming și Vărsare

RON 11.98

Suma
În stoc

????2-ÎN-1 MASAJ BLÂND DESIGN :2-în-1 de design masaje animale de companie în timp ce de-vărsare în vrac de blană, în același timp!. ????PĂSTRAREA BLANĂ SĂNĂTOASĂ ȘI STRĂLUCITOARE : Perfect pentru toate tipurile de blana!Regulat pieptene și masaj poate ajuta pentru a îmbunătăți circulația sângelui și relaxați-vă mintea animalului tau de companie în timp ce a scăpa de libertate blana pentru a lasa un strat lucios!. ????SIGUR ȘI DURABIL MATERIAL : Realizate din durabil material de înaltă calitate pentru o durată de viață de utilizare. ????SIGUR PENTRU TOATE TIPURILE DE ANIMALE de companie de : Potrivit pentru toate mici și mari, pisici, câini, și alte distracție iubitoare de animale de companie!. ????MÂNER CONFORTABIL : Confortabil jumătate-arc mâner oferind animalului tau de companie o pieptănare ușoară experiență.

Caracteristicile declarate

Produse conexe