.

.

Cangur Fata Vopsea Creioane colorate 32 de pentru Copii, Face & Body Painting Machiaj Creioane colorate, Sigure pentru Piele Sensibila (32 Conta)

Cangur Fata Vopsea Creioane colorate 32 de pentru Copii, Face & Body Painting Machiaj Creioane colorate, Sigure pentru Piele Sensibila

RON 12.98

Suma
În stoc

32 ???????????????????? ???????????????????????? - Te vei minuna de culori LUMINOASE în dumneavoastră Profesionale Fata si Corp Vopsea Creioane colorate - Cu destul de față machiaj pentru a fi utilizate pentru 100+ fețele acestea sunt frumos furnizate într-un ROBUST reutilizabile transporta caz. ???????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????? - Ta facepaints machiaj bastoane sunt sigur profesionale cosmetice uimitoare clasa make up; non toxic, hipoalergenic, ceea ce îl face ideal pentru copii mici cu piele sensibila.Ca cu toate produsele cosmetice ne recomanda ca un mic test de plasture pe piele se face înainte de aplicarea ca pielea fiecăruia este diferit.Curat este la fel de rapid și de ușor ca stergerea vopsea fata cu demachiant sau sapun prosop. ???????????????? ???????? ???????????? - Ideal pentru multe utilizări, inclusiv școala, biserica, petreceri, festivaluri, carnavaluri, petreceri aniversare, cosplay, costume, fx, armata, camuflaj, militar, burta timpul sarcinii, sport, spectacole de teatru, jocuri de rol, asigurați-up, unicorn sau orice super-erou fictiv de tip caracter si de Halloween!. ???????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? - Mama si Tata pot avea o explozie cu copiii lor.Creați amintiri cu pictura pe fata, kit, că toată lumea poate aminti.Copii mici dvs., copii, facepainting modele vor aduce zâmbete.ADU-ȚI IMAGINAȚIA - a Limitat doar de imaginatia ta, noul chip vopsele sunt gata pentru a aduce un clovn, tigru, unicorn princess sau în orice copil.Vibrant Fata Vopsea Creioane colorate în condiții de Siguranță și Non-Toxice Față Vopsea Creioane colorate, mare pentru toate vârstele!Ușor, Ușor off!.

Caracteristicile declarate

Produse conexe