.

.

APC Pat cu Baldachin pentru Fete Decor Dormitor cu Stele Fluorescente Glow în Întuneric Plasă de Țânțari Pat cu Baldachin Perdele (Roz)

APC Pat cu Baldachin pentru Fete Decor Dormitor cu Stele Fluorescente Glow în Întuneric Plasă de Țânțari Pat cu Baldachin Perdele

RON 57.00

Suma
În stoc

Poliester. ????【Simplu și rapid de instalat】2 diferite opțiuni face mai ușor pentru a închide.Poți chiar să termin instalarea într-un minut. ????【Potrivită pentru mai multe pat】APC pat cu baldachin potrivit pentru cele mai multe dimensiune pat, cum ar fi 4, 5, 6, 6.5 metri de pat. ????【Redecoreze Dormitorul Tau】APC pat cu baldachin este surprinzător de ușor de a construi singur.Sunt, de asemenea, astfel de un mod distractiv de a adăuga propriul stil personal unic pentru dormitorul tau. ????【Strălucire în întuneric】Toate Stelele și Luna autocolante dori normal glow-in-the-întuneric, care dau un plus de aspect dragut, potrivit pentru o prințesă. ????【Fantezie cadou】Dă mica ta printesa la palat merită cu APC pat cu baldachin.Culoare : Roz.

Caracteristicile declarate

Produse conexe