.

.

Renăscut Baby Dolls Fetele Corp Plin de Silicon 22 cm 56cm Minunat Realiste Mici Nou-născuți de Flori Pânză Mare Deschis Ochii pentru Cadouri pentru Copii cu Vârste cuprinse între 3+ (22 inch Floare Tinuta)

Renăscut Baby Dolls Fetele Corp Plin de Silicon 22 cm 56cm Minunat Realiste Mici Nou-născuți de Flori Pânză Mare Deschis Ochii pentru

RON 61.20

Suma
În stoc

❶ Minunat renăscut baby dolls, ca un copil nou-născut, dimensiune aprox. 22 inci (55cm), net wight aprox. 2.8 kg.Cumparat aceasta papusa reborn, vei primi : 1 x 22" Renăscut Baby Doll, 1 x Papusa Utilaje, 1 x Magnetice Suzeta, 1 x biberon, 1 x Jucarie Iepure, 1 x Certificat de Naștere. ❷ Acest realist renăscut papusa este 100% handmade, artizanat, cu pictura de mână.Pielea este cel mai unic, loc de papusa, o mulțime de timp este petrecut pe pielea copilului pentru a face să arate mai vii, multi-strat de procesul de fabricație.Fiecare renăscut baby doll are propriul caracter unic, de licitație și drăguț, hotărât și curajos, liber și natură.Uita-te la drăguț minunat fata pe care nu am putut ajuta să-și sărute copilul. ❸ Copilul are fermecător ochii mari, ochii sunt făcute de înaltă calitate acril, arata ca un copil cu ochii lui, clar și luminos, extrem de realist.Ochii nu clipesc și de aproape. ❹ Baby dolls făcute de super frumos atinge silicon vinil corp plin, lavabil, materialele sunt eco-friendly.Respectă cerințele de securitate ASTM F963 si EN71 pentru vârstele 3+. ❺ Ia acest renăscut copilul acasă, adu-i o lume plină de iubire, invata pe copii cum să prețuim și cum de a împărtăși, de a crea o copilărie fericită pentru copiii dumneavoastră.Este adevărat că pot exista mai multe păpuși reborn din lume, dar papusa care însoțește copilul în creșterea lor este unic.Culoare : Floare Tinuta | Dimensiune : 22.

Caracteristicile declarate

Produse conexe