.

.

Narghilea Sfaturi De Unică Folosință Narghilea Narghilea Gura Sfaturi Narghilea Gura Sfaturi Individuale Înfășurat Gura Sfaturi Mai Multe Culori De Sex Feminin Sfaturi (100 Bucati)

Narghilea Sfaturi De Unică Folosință Narghilea Narghilea Gura Sfaturi Narghilea Gura Sfaturi Individuale Înfășurat Gura Sfaturi Mai

RON 9.98

Suma
În stoc

[Durabile Gura Sfaturi] : Proiectat pentru a se potrivi în interiorul deschiderea narghilea furtun, ele sunt ușor de instalat.Făcute de înaltă calitate din material plastic, extrem de durabil și ușor de a fuma. [Confortabil si Durabil Gura Sfaturi] : Făcute de ferm, dar flexibil, din plastic, Dingde narghilea sfaturi țineți-o formă frumoasă și menține flux de aer bun.Suprafață moale n-ar durea gura, dar aduce absolut confortabil pentru nefumători experiență. [Compatibilitate Narghilea Sfaturi] : Sfaturi sunt "două Fețe", în sensul că un capăt se îngustează pentru a restrânge punct pentru a fi folosit ca un bărbat sau în interiorul montaj sfat, în timp ce capătul din spate se deschide suficient de larg pentru a fi folosit pe narghilea furtunuri care necesită o femeie sau în afara montaj sfat. [Pe scară largă Utilizare] : ambalate Individual pachet, ușor de a transporta în jurul valorii de într-un frumos condiție.Aproape potrivit pentru diferite dimensiuni de narghilea furtunuri, cum ar fi lavabil narghilea furtun ca tonic, heavy hitter, Phantom și altele. [Ceea ce Veți Obține] : 100buc înaltă calitate narghilea sfaturi în diferite culori luminoase.Dacă ați răspuns "lucruri pe care nu vrei să prinzi în timp ce fuma o narghilea cu un grup de oameni," ai dreptate!Lăsând gluma la o parte, niciodata nu poti fi prea atent aceste zile – mai ales atunci când a aruncat o narghilea petrecere sau de a lua dvs. de narghilea locuri unde va fi experimentat de către noii veniți.

Caracteristicile declarate

Produse conexe