.

.

CSFMC Mobilier de Auto-Aderenta Glisante Tampoane,Masa/Scaun/Cabinet/Canapea Alunecă,Proteja Podeaua de Alunecare Ca prin farmec,Potrivit pentru Covor, Lemn și Țiglă Podea(1 inch(25 mm) de Bază,20 bucăți)

CSFMC Mobilier de Auto-Aderenta Glisante Tampoane,Masa/Scaun/Cabinet/Canapea Alunecă,Proteja Podeaua de Alunecare Ca prin farmec,Potrivit

RON 27.98

Suma
În stoc

✅ SĂ MOBILIERUL ALUNECE cu UȘURINȚĂ ȘI FOARTE LINIȘTIT >>>>>Jos conține special formulat material PTFE.Lasa mobilier slide ca magie și poarte bine. ✅ APLICAREA pe scară LARGĂ>>>>>Auto-adeziv de montare partea de jos,Potrivit pentru masa,scaun,dulap,canapea,dulap, etc. ✅ PROTEJEAZĂ PODEAUA>>>>>1 inch(25 mm)diametru de Bază.Jos de 6.3 mm grosime, pentru a proteja lemn masiv, gresie si mocheta, etc. ✅ Caietul de sarcini de AMBALARE>>>>>vei primi 20 Buc mobilier slide ROGOJINI.Acum puteți muta mobila în jurul valorii de ușor și în liniște, fără a dăuna podea. ✅ EXCELENT VERSIUNEA de ASIGURARE>>>>>atunci Când vă simțiți că produsul nu este ideal, am întoarcerea necondiționată restituire a garanțiilor.Satisfactia dumneavoastra este plăcerea noastră.Articol Cantitate Pachet : 20 | Dimensiunea : 1 în(25mm).

Caracteristicile declarate

Produse conexe