.

.

Cu bile cu 2 buc Huse - Festiv Ilustrare de Mos craciun, Sanie, coș de Fum, Lăsând Prezintă, 200 de Bile de Plastic Colorate . Distracție de Vacanță de Joaca pentru copii, Copii mici(Gri + Albastru Crăciun)

Cu bile cu 2 buc Huse - Festiv Ilustrare de Mos craciun, Sanie, coș de Fum, Lăsând Prezintă, 200 de Bile de Plastic Colorate . Distracție

RON 339.98

Suma
În stoc

* Moș crăciun cu Bile cu Complet Poveste de Crăciun - Nostru ilustratori făcut o treabă minunată în proiectarea acestui extrem de unic spuma cu bile.Acesta descrie Moș crăciun zboară prin cer în sania lui magic trasă de reni.Vor sosi și Moș crăciun vine pe horn.În scena finală, Mos craciun este de umplere ciorapi și lăsând cadouri sub brad.Acesta spune vacanță complet, poveste pentru copii mici să învețe și să se bucure. * Durabil, în condiții de Siguranță, Spumă Groapă - a Făcut de moale, seif spuma care este flexibil atunci când copiii se joacă în ea.Convenabil de dimensiuni 35.4" în interiorul lățime, 11.8" înalt, cu 1.96" ziduri groase.Pit revine la forma corectă după joc.Acest lucru permite copiilor să sari, înot, și bucurați-vă de cu prietenii.Mare pentru a utiliza tot acest exces de energie. * 200 Bile Colorate - Acestea gol bile de plastic măsură 2.75" în diametru perfect pentru apucând cu mâini mici.Veți obține o mare de 200 conta că imediat se umple groapa.Acum copiii pot sari în și să înoate.Toată lumea de la copii la copii mici pentru copii mici nu pot să aștept pentru a juca pentru ore.Ideal pentru frații și prietenii să se alăture în. * Suplimentar Solid de Culoare Gri - Ce despre utilizarea groapă minge după Crăciun?Vom include un vândute copertă gri, care funcționează bine pe tot parcursul anului.Acum copilul tau se poate bucura de jucăria lor preferate în fiecare lună a anului.Ambele huse sunt lavabile ca este spuma groapă și bile de plastic.E reduse de întreținere distracție care ține copiii activ și de învățare. * Idee mare Cadou - Aceasta Poveste de Crăciun Minge de Spumă Groapă cu 200 Bile Colorate este cadoul perfect pentru orice copil sau copil mic.Mulți oameni sunt de cumpărare mai multe în alte culori vacanta.Ia ce avem acest design exclusiv din belșug.Se vinde repede după ce a fost recomandată de către experți în dezvoltarea copilului pentru distractie de modă veche.

Caracteristicile declarate

Produse conexe