.

.

Jeffergrill Pliere Masă de Cafea,2 buc Fier de Metal de Pliere masuta de Cafea, Birou de Ridicare Suport Accesorii pentru Casa,Lift-Up masuta Moderna de Cafea Masa de Sufragerie Sau Camera de zi

Jeffergrill Pliere Masă de Cafea,2 buc Fier de Metal de Pliere masuta de Cafea, Birou de Ridicare Suport Accesorii pentru Casa,Lift-Up

RON 65.18

Suma
În stoc

1.MATERIALUL ESTE BUN,de înaltă calitate, materiale de fier, robust și durabil pentru mult timp de serviciu. 2.LUNGĂ perioadă de TIMP de UTILIZARE,pudra Electrostatica face anti rugină și de culoare rapid, are o durată lungă de viață și performanță stabilă. 3.STIL SIMPLU,Simplu și modern stil meciuri masă în casa ta, are o dimensiune perfectă pentru a pune în sala de mese, camera de zi, etc. 4.EA ARE mai MULTE FUNCȚII,Acesta este un fel de stil nou muti-funcție de masă de ceai, are un specific de ridicare și de pliere funcții, poate fi folosit pentru mai multe scopuri.Caracteristici Cheie De Produs. 5.ACESTA POATE, de ASEMENEA, SERVI CA UN TABEL,pe Langa satisfacerea persoanelor de a se bucura de confortul și confortul adus de o înălțime de masa de ceai, acest produs poate fi, de asemenea, folosit ca un tabel.Descriere : Acest picior de masă este fabricat de înaltă calitate, materiale de fier, robust și durabil pentru mult timp de serviciu.Simplu și modern stil meciuri masă în casa ta, are o dimensiune perfectă pentru a pune în sala de mese, camera de zi, etc. Accesorii de mare pentru mestesuguri mobilier, în valoare de cumpărare.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Picioare Mobilier Material : Fier Culoare : Negru Lungime : 38cm / 15.0 inch (aprox.) Inaltime : 16.5 cm / 6.5 inch (aprox.) Tratament de suprafață : Negru Electroforeză Aplicarea Produsului : Masa Înălțime de Ridicare Cadru Notă : produsul poate avea unele zgarieturi, dar nu afecteaza utilizarea.Lista de pachete : 2 x Masă de Înălțime de Ridicare Cadru Note : 1. Real produs de culoare se poate abate de la poza din cauza luminii. 2. Poate exista o ușoară abatere în măsurarea produsului.Jeffergarden este un nou-înființate carftman brand, "Oferind mai convenabil pentru gradina&de îmbunătățire acasă instrument pentru majoritatea oamenilor" este ceea ce compania a făcut eforturi pentru înființarea sa.La Jeffergarden brand a fost întotdeauna asociat cu îmbunătățirea calității vieții oamenilor și aderarea la obiectivul de business al "furnizarea la prețuri accesibile, bine conceput, funcțional și low-cost produse de uz casnic pentru cât mai mulți clienți posibil".Ca un nou-înființată firma de familie, propria operațiune, am să acorde o atenție serioasă la fiecare comandă pe care o avem.Noi înțelegem pe deplin cât de important atunci când stai cu familia ta.Ne-ar dori să dea oamenilor mai mult timp pentru a împărtăși dragostea cu familiile lor.Descriere Produs.

Caracteristicile declarate

Starea:
100% De Brand Nou
Tip De Element:
Picioare Mobilier
Material:
Fier
Culoare:
Negru
Lungime:
38cm / 15.0 inch (aprox.)
Înălțime:
16.5 cm / 6.5 inch (aprox.)
Tratament de suprafață:
Negru Electroforeză
Aplicarea Produsului:
Tabelul Înălțime De Ridicare Cadru
Notă:
Produsul poate avea unele zgarieturi, dar aceasta nu afectează utilizarea.
Lista De Pachete:
2 x Masă de Înălțime de Ridicare Cadru :
Note:
1. Real produs de culoare se poate abate de la poza din cauza luminii. :
2. Poate exista o ușoară abatere în măsurarea produsului. :
Jeffergarden este un nou-înființate carftman brand, Oferind mai convenabil pentru gradina&de îmbunătățire acasă instrument pentru majoritatea oamenilor este ceea ce compania a făcut eforturi pentru înființarea sa. :
La Jeffergarden brand a fost întotdeauna asociat cu îmbunătățirea calității vieții oamenilor și aderarea la obiectivul de business al furnizarea la prețuri accesibile, bine conceput, funcțional și low-cost produse de uz casnic pentru cât mai mulți clienți posibil. :
Ca un nou-înființată firma de familie, propria operațiune, am să acorde o atenție serioasă la fiecare comandă pe care o avem. :
Noi înțelegem pe deplin cât de important atunci când stai cu familia ta. :
Ne-ar dori să dea oamenilor mai mult timp pentru a împărtăși dragostea cu familiile lor. :
Descriere Produs :

Produse conexe