.

.

Populo 20V cu Acumulator șurubelnițe cu Impact, ½ Chuck Putere de Insurubat cu Impact, 2389 in-lbs Cuplu și 0-3,000 de Impact, 6 buc Unitate de Impact Prize, 2.0 Ah Li-ion, Încărcător Rapid, Mănuși și Instrument de Sac Inclus.

Populo 20V cu Acumulator șurubelnițe cu Impact, ½ Chuck Putere de Insurubat cu Impact, 2389 in-lbs Cuplu și 0-3,000 de Impact, 6

RON 139.94

Suma
În stoc

【Multi-scop, Utilizați】Populo 20 V cu acumulator șurubelnițe cu impact kit inclusiv acumulatorul, încărcătorul și accesoriile etc. 4-poli cu motor cu funcție de frânare rapidă, care oferă un cuplul maxim de 2389 in-lb, cu un maxim de 3.000 de ipm impact, putere suficient pentru a rupe încăpățânat elemente de fixare, rusty nuci și șuruburi în câteva secunde.Această putere de impact setul este foarte potrivit pentru eliminarea anvelope de autoturisme, motociclete, reparatii auto, proiecte majore de construcții, grele de întreținere, sau produs de asamblare. 【Viteză variabilă, de mers Înainte și înapoi】 Această putere de impact arma a 0-2900 RPM fără trepte de viteză variabilă, puteți controla viteza dorită, în funcție de nevoile dumneavoastră fără să apăsați alte butoane.Unul înainte și înapoi maneta vă permite pur și simplu pentru a comuta la modul de operare rapid, economisind un pic de timp.Înainte de strângere și inversă pentru înlocuirea/eliminarea nuci. 【Rezistenta si Performanta】Făcut de un impact dur sistem de conducere cu un tratat termic și complet metalic cutie de viteze asigură acest impact arma are o viață lungă.Unul încărcat complet 2.0 Ah acumulator Litiu-ion poate strânge sau elimina șuruburi M22 peste 100 de cicluri, care poate satisface cele mai multe dintre sarcinile tale.Baterie indicator LED pentru a verifica rapid starea de putere, știu când bateria trebuie să fie de reîncărcare. 【LED Lumina de Lucru, Prindere Moale】Această cheie de impact Electric dispune de un super-luminoase built-in LED lumina de lucru.Acesta va porni automat după ce apăsați butonul declanșator, acest lucru îmbunătățește vizibilitatea, nu vă faceți griji atunci când lucrează chiar și în zonele întunecate.Peste-turnate din cauciuc grip design te face să te simți evident nu amorțeală în mână atunci când de operare.Mâner Ergonomic curba reduce dureri musculare, chiar și după o lungă perioadă de timp de muncă. 【Conținutul pachetului și Garanție】Populo cheie de impact electric kit inclus cheie de impact (goale-instrument), 1 buc 2.0 Ah Li-ion, 1 buc încărcător Rapid , 1 buc clema pentru curea, 6 buc CRV impact prize (½", ⅝",17mm, 3/4", 21mm, ⅞"), 1pair mănuși, 1 buc instrument de stocare de sac.Un complet de impact set de chei pentru casa sau masina utilizare. 30 de zile de rambursare completă, dacă sunteți mulțumit cu această achiziție.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Să presupunem că aveți nevoie pentru a realiza unele proiecte de reparații, cum ar fi demontare anvelope, masina de întreținere, etc. POPULO cheie de impact este, fără îndoială, alegerea ta înțelept.Acesta include șase dimensiuni prize care acoperă de zi cu zi utilizate dimensiuni.

Caracteristicile declarate

Produse conexe