.

.

BAHOM Sufragerie, Set Masa cu Doua Banci, 3 Piese de Bucatarie Set de Masă de Masă din Lemn Robust, Cadru Metalic pentru Casa, Bucatarie, Sala de Mese, Spatiu Mic (Retro)

BAHOM Sufragerie, Set Masa cu Doua Banci, 3 Piese de Bucatarie Set de Masă de Masă din Lemn Robust, Cadru Metalic pentru Casa, Bucatarie,

RON 168.60

Suma
În stoc

【Design Compact】Doua banci pot fi ușor stocate sub masă atunci când nu este utilizat, care este perfect pentru acasa, apartamente, restaurant sau alte camere cu spațiu limitat. 4 persoane, masa de sufragerie set poate satisface pe deplin nevoile de zi cu zi. 【Actualizat Cadru Metalic】țevi de Fier, cu margine perfectă de tehnologie, bine făcut și mai durabile, și a fost pictat cu vopsea de copt, care crește rezistența la rugină și anti-zgârieturi.TABELUL CAPACITATE GREUTATE : 330 kg.; BANC de GREUTATE CAPACITATE : 330 kg. 【Elegant și Muftiul-funcțional】minunate multi-funcțional set de mese ar putea fi utilizate pe scară largă, design modern și elegant de a face acest lucru de 3 piese sufragerie amesteca cu ușurință în oriunde doriți în casa ta și, de asemenea, pentru spatii mici. 【3 Buc Set Masa】Echipate cu o bucătărie cu masă și 2 bănci, care a făcut de premium MDF și de înaltă calitate tevi de fier, anti-alunecare masă picior tampoane sunt concepute pentru a menține stabilă și poate proteja podeaua de zgarieturi. 【Usor de Asamblat si Curat】Această masă de bucătărie cu 2 banci vine cu instrucțiuni pas cu pas și hardware-ul necesar,astfel încât să puteți asambla rapid.În plus, suprafața netedă este rezistent la apă și ușor de curățat, puteți șterge praful și supa cu ușurință cu o cârpă umedă.

Caracteristicile declarate

Produse conexe