.

.

Tatăl Cadou Lingura (Tați inghetata plug Lingura-tata cadouri-tata cadouri de la fiica-tata cadouri de la fiul-tata cadouri de crăciun-tatăl cadouri)

Tatăl Cadou Lingura (Tați inghetata plug Lingura-tata cadouri-tata cadouri de la fiica-tata cadouri de la fiul-tata cadouri de crăciun-tatăl

RON 19.98

Suma
În stoc

♥ "Vă permite să hrăni iubirea ta la inima lor" prin această lingură". ♥ "Eternă, Veșnică și Comestibile" - Rezista la rugina si coroziune de la apa si Umiditate - Durată de culoare și strălucire - Fit / în condiții de siguranță să mănânce prin această lingură. ♥ "Proporție și Inscripția Trăsătură" - Lungime - 6 cm, latime - 1.4 inch (Cap) și Grosimea - 2 mm - Materialul - oțel Inoxidabil - Clare și vizibile font cu dimensiunea potrivită din text - Dishwash și ușor de utilizat, cu non – mutilare. ♥ "Arată-ți pofta de dragoste prin această gravură" (în Conformitate cu cele mai Bune Practici și Orientări) - realizate cu Înaltă Calitate cu Laser masina de gravat - Non – Erasable, la îndemână și versatil - margine Netedă, extrem de lustruit, robust și dificil să se aplece. ♥ Să prețuim unul avea Mireasmă de Iubire' - cadoul Perfect pentru prețuim unul, ocazii, aniversari, etc., - Check out brand-ul nostru pentru mai multe teme și fonturi. ♥ "Vă permite să hrăni iubirea ta la inima lor" prin această lingură" ♥ "Eternă, Veșnică și Comestibile" - Rezista la rugina si coroziune de la apa si Umiditate - Durată de culoare și strălucire - Fit / în condiții de siguranță să mănânce prin această lingură ♥ "Proporție și Inscripția Trăsătură" - Lungime - 6 cm, latime - 1.4 inch (Cap) și Grosimea - 2 mm - Materialul - oțel Inoxidabil - Clare și vizibile font cu dimensiunea potrivită din text - Dishwash și ușor de utilizat, cu non – mutilare. ♥ "Arată-ți pofta de dragoste prin această gravură" (în Conformitate cu cele mai Bune Practici și Orientări) - realizate cu Înaltă Calitate cu Laser masina de gravat - Non – Erasable, la îndemână și versatil - margine Netedă, extrem de lustruit, robust și dificil să se aplece. ♥ Să prețuim unul avea Mireasmă de Iubire' - cadoul Perfect pentru prețuim unul, ocazii, aniversari, etc., - Check out brand-ul nostru pentru mai multe teme și fonturi.

Caracteristicile declarate

Produse conexe