.

.

Multi-utilizare Clema Lămpii de Capotă pentru Reptile. 3-în-1 Reglabil Habitat de Căldură și de Iluminat Reflecta Lampă, de 5,5 inch.

Multi-utilizare Clema Lămpii de Capotă pentru Reptile. 3-în-1 Reglabil Habitat de Căldură și de Iluminat Reflecta Lampă, de 5,5 inch.

RON 59.78

Suma
În stoc

Un profesionist multi-utilizare lampa cu universal rotație pentru reptile.Trei muntele moduri de alegere pentru a satisface nevoile diferite.Beneficiind de acest design unic, acesta poate fi, de asemenea, folosite la domiciliu, garaj, atelier, studio, și mai mult.5.5-inch din aluminiu reflector are o reflecție mare eficiență, și adânc dom-ar putea concentra, de asemenea, lumina exact.Pentru utilizarea cu bec, incalzitor, lampa UV, emițător infraroșu, etc. It works mare pentru reptile, broaște țestoase, broaște țestoase, șopârle, și mai mult.Lampa este fabricat la cele mai înalte standarde de siguranță, cu siguranță built-in plug și speciale de Teflon de sârmă.Dacă lampa nu mai funcționează, e cel mai probabil acolo a fost un bec de cauciuc sau ceva duce la pericol siguranța care determina siguranța în plug lovitură pentru a evita accidentul.Înlocuiți siguranța și va funcționa din nou sau contactați-ne pentru a înlocui lampa.Produsul nostru vine cu o Garantie de 1 An.Pentru mici ca habitat de hrănire cutie, acrylic tank.Pentru condiții normale de terariu.Pentru terariu mare sau scenarii speciale, cum ar fi locale de încălzire/de iluminat.Casa, garaj, acvariu, studio,etc. După mai multe îmbunătățiri, credem că actuala noastră lampa are cea mai mare siguranță facot în industrie, care se concentrează în principal pe sârmă și plug.Actualizat plug adoptă UK plug standard de securitate cu siguranță built-in, care pot asigura siguranța în timpul utilizării.Siguranța va fi cu sufletul la gură de situații de urgență, cum ar fi scurt-circuit, suprasarcină și libertate de contact, și apoi produsul se va opri de lucru.O astfel de proiectare de NOI plug este rar văzut în piață; e modul de lucru este același ca UK plug, de asemenea, este cel mai sigur NE plug.Am schimbat materialul original din PVC pentru o mai rezistente la căldură de Teflon.Sârmă, de asemenea, a suferit o serie de mare putere căldură bec teste în timpul verii pentru a asigura stabilitatea acestuia.

Caracteristicile declarate

Produse conexe