.

.

ZQYD Yoga Inversat Scaun Yoga Inversiune Echipamente de Fitness Acasa Inversiune Mașină Asistat Handstand Echipamente 1.13 (Culoare : Rosu)

ZQYD Yoga Inversat Scaun Yoga Inversiune Echipamente de Fitness Acasa Inversiune Mașină Asistat Handstand Echipamente 1.13 (Culoare

RON 953.26

Suma
În stoc

☆Inversat scaun este proiectat ergonomic pentru a face inversat stand simplu și în condiții de siguranță, și gât design-ul este utilizat pentru a preveni accidentări la gât. ☆Cadru metalic da scaun puternic limita de greutate de până la 330lbs și structură robust. ☆Moale, perna gros face confortabil pe umăr în timp ce transporta greutatea corpului. ☆Cu design ergonomic, care deține o postura inversat pentru câteva minute la un moment dat este destul de usor.Puteți să vă păstrați echilibrul efort ținându-yoga bancă. ☆Yoga Inversiune Banca poate promova circulația sângelui, forma corpului, rămâi sănătos, și mai mult.De asemenea, poate fi folosit pentru a practica diverse exercitii, cum ar fi maini, umeri, și creșterea masei musculare.Culoare : Rosu.

Caracteristicile declarate

Produse conexe