.

.

2P 250V curent continuu de Joasă tensiune Miniature Circuit Breaker Pentru Panouri Solare Grila Sistem din rail mount, Întrerupător de Circuit DC Amp Solar Dublu Pol(63A)

2P 250V curent continuu de Joasă tensiune Miniature Circuit Breaker Pentru Panouri Solare Grila Sistem din rail mount, Întrerupător

RON 38.38

Suma
În stoc

? Un Design bun : Aceasta este o mare întrerupător de circuit folosit pentru a proteja un circuit electric de la daune cauzate de excesul de curent rezultat dintr-o supraincarcare sau scurt-circuit. ?Alegere bună : Închidere Rapidă pentru a asigura funcționarea fiabilă a încărca și de a prelungi durata de viață a circuitelor electrice întrerupătoare. ?Circuitul Funcția de Protecție : este ușor și sigur de utilizat, care sprijină protecție scurt-circuit, protecție la suprasarcină. ?Caracteristici : poate fi montat cu ușurință pe șină DIN, DIN inslalare nu este inclus. ?Cerere : utilizate pe scară Largă pentru panouri solare, sistem grilă, eoliană și solară sistem hibrid și multe alte sisteme de curent continuu.Panou Solar off-grid system.Panou Solar pe sistem grilă.Eoliană și solară sistem hibrid.Orice alt DC sistem.Scurt-circuit de protecție.Protecție la suprasarcină.De Control.Izolare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe