.

.

Precizie de Fuziune Mat (17 x 24) Include Non-Alunecare mat cu Design pentru Aplicatiile Creație, și Bonus Acoperite cu Teflon Apăsarea Foaie!

Precizie de Fuziune Mat (17 x 24) Include Non-Alunecare mat cu Design pentru Aplicatiile Creație, și Bonus Acoperite cu Teflon Apăsarea

RON 69.60

Suma
În stoc

✔️ USOR APLICATIILE de CREAȚIE : inovatoare vedea-deși design oferă o mare vizibilitate pentru aplicatiile creație.Pur și simplu loc de hârtie de proiectare de mai jos transparent fuziune mat, apoi ușor strat și siguranța compoziția pe partea de sus a topit mat. ✔️ USOR APLICATIILE de CREAȚIE : inovatoare vedea-deși design oferă o mare vizibilitate pentru aplicatiile creație.Pur și simplu loc de hârtie de proiectare de mai jos transparent fuziune mat, apoi ușor strat și siguranța compoziția pe partea de sus a topit mat. ✔️MAT NON-ALUNECARE : de Specialitate non-alunecare silicon previne mișcarea de mat sau țesături, astfel încât modelul dvs. rămâne pe loc în timp ce de călcat.Doar locul de fuziune mat pe o lână de călcat mat sau alte călcat pad atunci când călcat, și siguranța dumneavoastră de proiectare fără griji de piese în mișcare. ✔️ NON-STICK : fuziunea mat are o suprafață non-stick, care protejează fuzibile, astfel încât acesta poate fi încălzit în mod repetat!Puteți chiar să utilizați lipici fierbinte direct pe saltea pentru alte arte și meserii proiecte. ✔️ BONUS APĂSÂND FOAIE : Include o grosime de 17" x 24" non-stick apăsarea foaie pentru a proteja de fier!Pur și simplu loc de apăsarea foaie peste tesatura de călcat, în timp ce pentru a preveni orice fuzibile de la obtinerea pe talpă placă de fier.Ca presare foi sunt, de asemenea, non-stick, fuzibile pot fi ușor șterse.Acest lucru, de asemenea, poate fi folosit ca o Căldură de Presă folie de Transfer. ❤️ RECOMANDAT DE PROFESIONIST QUILTERS : Ca originalul Fuziune Mat Sistem, produsul nostru este vândut în quilt de magazine în întreaga țară și a recunoscut pentru calitate si durabilitate.De precizie, Instrumente de Quilting este o Companie americană cu S. U. Asistență pentru Clienți!Stim ca va place dvs. de fuziune mat și sunt mândru de a oferi o fără bătaie de cap politica de retur daca esti nemultumit pentru orice motiv.Precizie mat (30.5 x 45.7 cm), inclusiv non-alunecare mat, cu un design transparent pentru aplicații și acoperite cu Teflon de presă de film.Precizie mat (30.5 x 45.7 cm), inclusiv non-alunecare mat, cu un design transparent pentru aplicații și acoperite cu Teflon de presă de film.Precizie mat (30.5 x 45.7 cm), inclusiv non-alunecare mat, cu un design transparent pentru aplicații și acoperite cu Teflon de presă de film.Precizie mat (30.5 x 45.7 cm), inclusiv non-alunecare mat, cu un design transparent pentru aplicații și acoperite cu Teflon de presă de film.

Caracteristicile declarate

Produse conexe