.

.

Denpetec Mânere de Gheață Peste Pantofi/Cizme de Tracțiune Țăruș, 10 Știfturi de Oțel Non-Alunecare de Piroane Pantofi de Gheață Ghete de Mers pe jos de Tracțiune pe Zăpadă și Gheață, Universal Crampoane Gheata Pene(S)

Denpetec Mânere de Gheață Peste Pantofi/Cizme de Tracțiune Țăruș, 10 Știfturi de Oțel Non-Alunecare de Piroane Pantofi de Gheață

RON 160.60

Suma
În stoc

【Materiale de calitate】mânere de gheață adopta cu silicon elastomer termoplastic și non-alunecare de știfturi de oțel, flexibil la -40 degree C.Teren-prindere știfturi de oțel oferă o tracțiune excelentă pe gheață și zăpadă. 【Super Prindere Anti-Alunecare Sistem de】10 cui de oțel mânere sunt distribuite de-a lungul tălpii, în față și spate, cu tălpile 360° distribuite, aderenta este mai concentrată. 【Ușor să Utilizați】Această tracțiune clivajul este ușor de a obține on/off, picior complet alunecare de protecție cu călcâi și picior din față pene menține o tracțiune de-a lungul ta naturala pas în timp ce mersul pe jos. 【Portabil și Durabil】Pene roll-up frumos pentru a fi transportate într-o geantă de mână, sac de muncă, sau chiar în buzunar.Ușoare și durabile materiale de utilizat și ușor de a pune în inclus geanta de transport. 【Utilizate pe scară largă】Nostru de zăpadă mânere potrivite pentru toate tipurile de pantofi de sport, alpinism cizme, adidași, casual si pantofi rochie.Mare pentru pescuit de gheață, hunt, tocmai te ng, mersul pe jos, jogging, drumeții, alergare, zapada cu lopata.Culoare : S.

Caracteristicile declarate

Produse conexe