.

.

Valencia Oslo XL Home Theater de Relaxare | Premium Top Cereale italiană Nappa 11000 de Piele, Putere Tetiera, Puterea Suport Lombar, Spațiu Suplimentar, 400 kg Capacitate (Rd. 2 Loveseat, Negru)

Valencia Oslo XL Home Theater de Relaxare | Premium Top Cereale italiană Nappa 11000 de Piele, Putere Tetiera, Puterea Suport Lombar,

RON 181.60

Suma
În stoc

Diamant Matlasat Împletit asociat cel mai bun premium top cereale din piele Nappa 11000 face Oslo XL, atât elegant și confortabil.Asigurați-vă că sunteți confortabil în orice moment, cu built-in fotoliu, putere tetiera, și Puterea Motorizate Suport Lombar.Preia controlul de confort cu Oslo XL tactil buton sistem.Fotoliu este mult mai receptiv și înclină lin și silențios pentru a menține experiența dvs. de film.Mai mult spațiu înseamnă mai mult confort.Oslo XL oferă mult mai mult spațiu care să permită oricui să se bucure de confortabil amortizare.Oslo are o multime de spațiu de stocare în brațe.De asemenea, vine cu ambient de iluminat cu LED de la bază și suporturi de pahare. ????NOTĂ : Gratuit curbă de transport este inclus automat.Odata ce ordinul este trimis, agentul de livrare vă va suna pentru a programa o livrare de programare.Pentru livrare la domiciliu si asamblare, trebuie să ne contactați înainte de a plasa comanda la 647-980-5942. Odata ce comanda dvs. este livrat, nu există nici o opțiune pentru a schimba de la Livrare Curbă la Mănușă Albă Livrare.Vă rugăm să Verificați Politica noastră de Returnare, Care este Disponibil de la vânzător Elunevision Profil În Secțiunea de Frecvente Întrebări.Dimensiune : Randul 2 Loveseat | Culoare : Negru.

Caracteristicile declarate

Produse conexe