.

.

Lifease Birou Înălțime Reglabilă Electric Permanent Birou Acasa Birou Dublă cu Motor cu Arc Desktop 4 Setare de Memorie (Cadru Gri+ Nuc Desktop)

Lifease Birou Înălțime Reglabilă Electric Permanent Birou Acasa Birou Dublă cu Motor cu Arc Desktop 4 Setare de Memorie (Cadru Gri+

RON 74.20

Suma
În stoc

【Electrice Reglabile in Inaltime Sistem de Ridicare】Cu o viteză rapidă de 1.5" pe secundă, acest lucru rapid și în liniște dual-motor cu sistem de ridicare permite birou pentru a muta oriunde între 24.4" la 50" înalt. 【Robust din Oțel de Construcție】-o bucată de grad industrial, cadru din oțel combinat cu un solid desktop, Heavy duty din otel, structura cadru, cu 350 KG capacitate de încărcare.pentru a se potrivi ideal workspace setup. 【Controler inteligent】Caracteristici-o elegantă 6 butoane programabile cu 4 personalizabil memorie presetări pentru mai multe dorită birou înălțimi.Convenabil pentru trecerea din stând în picioare pe tot parcursul zilei cu usurinta. 【Portabile și Ușor de Operat】Măsurare 55.1*27.6 conturate desktop oferă un spațiu amplu pentru o varietate de sarcini de birou.Unic design structural permite majoritatea utilizatorilor pentru a finaliza instalarea în mai puțin de 60 de minute. 【】 Atenție produsul va fi livrat in doua pachete separate, care pot fi livrate separat de fiecare alte.Unele măsuri pot solicita un burghiu, care nu este inclus.Culoare : Nuc.

Caracteristicile declarate

Produse conexe