.

.

Piscină Skimmer cu Stâlp Telescopic,Adânc Net pentru Înot de Curățare Piscină Grele Piscină Greblă pentru Frunze,Profesionale Plasă Fină Separatoare Net pentru Eliminarea Resturilor în Sol Piscine,Spa,Iaz,Fantana

Piscină Skimmer cu Stâlp Telescopic,Adânc Net pentru Înot de Curățare Piscină Grele Piscină Greblă pentru Frunze,Profesionale Plasă

RON 29.98

Suma
În stoc

"Aprofunda Sac de Plasă"piscină skimmer net este echipat cu 13" adânc plasă fină sac net, care poate elimina cu ușurință frunze și alte tipuri de resturi în piscină, fără a fi nevoie de golirea frecventă a vezicii piscină skimmer sac. "Telescopic Pol"de Înot de curățare piscină net adoptă trei etape stâlp telescopic.La polul poate fi ajustat în mod liber de la 18 ani"-40", care economisește spațiu și îndeplinește cele mai de înot de curățare piscină are nevoie, face curățare piscină mai convenabil și mai rapid. "Calitate excelentă", aliaj De aluminiu pol și sistem de blocare de rotație a face pol de piscină skimmer ușor și durabil.De înaltă tenacitate cadru de plastic și o plasă fină de material permite curățarea net pentru a elimina cu ușurință unele foarte mici Resturi,face ca apa din piscină curată. "Aplicabile pe scară largă"piscină skimmer are o gamă largă de aplicabilitate, care poate elimina cu ușurință frunze și resturi în mai sus-sol piscine, subterane, piscine, iazuri, fantani arteziene, spa-uri, și mai mari rezervoare de pește, etc.,a face apă de suprafață mai curat și translucid. "Fără griji"Dacă aveți orice întrebări după cumpărare, vă rugăm să contactați-ne în timp, ne va rezolva toate întrebările dvs. despre acest produs pentru tine.Profesionale Greblă pentru Frunze Ochiurilor de Cadru Net Separator Aspirator Piscina Instrument caietul de sarcini : Nume : Piscina Skimmer cu Stâlp Telescopic Material : Aluminiu + Plastic Telescopic dimensiuni : lungime 18"-40"(46-102 CM ) Caracteristici : * ușor, ușor de utilizat, 4 picioare telescopice cu polul integrat frunze de net este foarte la îndemână pentru curatare rapida de piscine si spa-uri. * Fabricat din aluminiu si plastic robust, acest spațiu de economisire instrument de curățare este esențială pentru mici piscine supraterane sau rapid la fața locului skimming orice dimensiune exterioară. * Ușor și ușor de utilizat, cu economie de spațiu instrument de curățare Pachetul Inclus : Piscină Skimmer Net x1 Telescopic Pol X1.

Caracteristicile declarate

Numele:
Piscină Skimmer cu Stâlp Telescopic
Material:
Aluminiu + Plastic
Telescopic, dimensiunea:
lungime 18-40(46-102CM )
Caracteristici:
* Acest ușor, ușor de utilizat, 4 picioare telescopice cu polul integrat frunze de net este foarte la îndemână pentru curatare rapida de piscine si spa-uri. :
* Fabricat din aluminiu si plastic robust, acest spațiu de economisire instrument de curățare este esențială pentru mici piscine supraterane sau rapid la fața locului skimming orice dimensiune exterioară. :
* Ușor și ușor de utilizat, cu economie de spațiu instrument de curățare :
Pachetul Inclus:
Piscină Skimmer Net x1 :
Stâlp Telescopic x1 :

Produse conexe