.

.

Luo ke 10 Bucati Mini Portabile Ac de Diamant Fișier Diverse forme Pluta Ac Rasper de Metal Instrument de Tăiere de Sticlă, Agate, Bijuterii Set Polizare(4X160mm)

Luo ke 10 Bucati Mini Portabile Ac de Diamant Fișier Diverse forme Pluta Ac Rasper de Metal Instrument de Tăiere de Sticlă, Agate,

RON 23.80

Suma
În stoc

☛【De Material】Acest ac de diamant fișiere este realizat din metal de înaltă calitate, carbură de siliciu si cauciuc moale.durabil și rezistent la uzură. ☛【Stil】Două culori mâner cauciucat, din cauciuc moale, confortabil să dețină, ușor de utilizat pentru hobby-uri, casa, fabrica, etc. ☛【】 Caracteristică 150 gr potrivit pentru finisaje fine, 10 de piese de diferite forme îndeplinește diferite lustruire are nevoie. ☛【Aplicarea】Utilizate pentru prelucrarea materialelor dure, de prelucrare a materiei după călire, prelucrarea produselor din sticlă, mucegai lustruire. , debavurare, tunderea șanfrenare, uita-te la repararea, bijuterii lustruire, slefuire lemn, având mucegai de finisare, etc. Material : realizate din metal de înaltă calitate, carbură de siliciu si cauciuc moale.Duritatea ajunge la HRC 60, durabil și rezistent la uzură.Caracteristică : Diverse forme de design, îndeplinește diferite lustruire are nevoie.Moale, confortabil mânere din cauciuc oferă aderență excelentă atunci când sunt expuse la lichide sau umezeală.Granulatia este de 150, mare pentru mediu de slefuire pe materiale.

Caracteristicile declarate

Produse conexe