.

.

SOIBPIN Broderie de Stocare de Caz, Proiect Broderie Organizator Geantă pentru Broderie Cercuri, Ata, și cruciulițe Consumabile (Sac Numai)

SOIBPIN Broderie de Stocare de Caz, Proiect Broderie Organizator Geantă pentru Broderie Cercuri, Ata, și cruciulițe Consumabile (Sac

RON 49.98

Suma
În stoc

【Premium Tesatura】broderie sac de depozitare se face de înaltă calitate tesatura de nylon, rotund, forma de design.Zero-rezistent si durabil. 【Compartiment principal】2 interior captusit mâneci pentru stocarea broderie cercuri și ață de brodat kit. 2 ochiurilor de plasă buzunare pentru a pune broderie material, ata organizatorii și așa mai departe. 【Compartimentul din față】Există mai multe sloturi, care pot fi utilizate pentru a stoca măsuri de bandă, foarfece, solubil pixuri, etc. Intern cu fermoar buzunar este perfect pentru a transporta obiecte mici, fără a le pierde. 【Practic și Portabil】greutate de Lumină, de mare deschidere circulară cu fermoar, mâner puternic pe partea de sus, ușor de transportat. 13.8" * 13.8" * 5.1" diametru/0.97 kg greutate. 【Cadou potrivit opțiunea】cadoul Ideal pentru broderie incepator sau broderie entuziast.Mare organizator pentru păstrarea broderie furnizori atunci când excursie sau călătorie.Culoare : Violet.

Caracteristicile declarate

Produse conexe