.

.

BIODEGRADABILE Elastic Legături de Păr pentru Femei și Bărbați - Nu Organic Cutelor Negru Cravată de Păr Coadă de cal Titularii și Hairties pentru Chifle - Plastic Gratuit Bentițe pentru Femei si Barbati de Păr - 5mm (27 conta)

BIODEGRADABILE Elastic Legături de Păr pentru Femei și Bărbați - Nu Organic Cutelor Negru Cravată de Păr Coadă de cal Titularii și

RON 29.90

Suma
În stoc

????ECO-FRIENDLY : surse Etice, plastic-gratuit, biodegradabile elastice realizate din materiale de calitate. ????MATERIAL NATURAL : Inodor, de lungă durată, coada de cal titularii din bumbac organic si cauciuc natural. ????Fixare PUTERNICĂ : Fină nu trage de par legături de gros, subțire, cu părul creț.Nu aluneca, nu daune scunci legături de păr. ????TOATE GENURILE : legături de Păr pentru fete, bărbați, adulți și copii.Utilizați pentru cozi de ponei, om chifle, & impletituri. ????COMPOSTABILE : 100% reciclabile de ambalaje și păr de aeronavă rupe cu ușurință în jos atunci când pune în compost. (27 pachet de benzi de păr) Terra Legături sunt lider biodegradabile coada de cal titular și om bun suport.Acestea au fost concepute pentru a preveni parul din salturile, biguire, sau alunecarea.Anti rupere păr moale legături care să păstreze părul în loc și din fața ta de la zero distrageri.După ce și dea seama cât de multe legături de păr așternut pe pământ în fiecare an, ne-am propus pentru a face parul anvelope care sunt prietenos cu planeta noastră.Nu mai trebuie să te simți vinovat pentru ce mai evaziv hairtyes care au rămas pe pământ.Ne mandrim cu surse etice material astfel încât nu aveți nevoie să se simtă rău pentru pierderea lor.Oamenii au cerut pentru o mai responsabili opțiune, așa că am făcut benzile de păr pentru păr pentru femei, dar ele nu sunt strict pentru fete.Noastra de nici o linie cârpă de păr cravate pentru barbatii cu parul lung sunt preferate eleastics să păstreze om chifle strâns.Negru simplu este suficient de discret pentru a purta toată ziua cu orice tinuta.Pur și simplu puneți-l pe încheietura mâinii pentru acces ușor.Compara vs eco-friendly de păr legături cu standard legături de păr.Face parte în a ajuta planeta noastră și de a achiziționa Terra Legături azi! 100% satisfacție a clienților garantat.En Espanol bandas elasticas para el cabello.

Caracteristicile declarate

Produse conexe