.

.

Gantera Rafturi Greutate Rack Hex Dumbbell Rack Raft de Depozitare de uz Casnic Echipamente de Fitness Raft Liber-Greutate Rafturi (Culoare : Negru, Dimensiune : 1264820cm)

Gantera Rafturi Greutate Rack Hex Dumbbell Rack Raft de Depozitare de uz Casnic Echipamente de Fitness Raft Liber-Greutate Rafturi

RON 131.60

Suma
În stoc

★【Economie de spațiu】 : Aceasta robust și ergonomic dumbbell rack, cu economie de spațiu de design, este suficient pentru a sprijini gantere de diferite dimensiuni și greutăți, astfel încât să le puteți organiza în mod eficient atunci când nu le utilizați. ★【Materiale de înaltă calitate】 : Dumbbell rack-uri sunt realizate de înaltă calitate și puternic vopsea de pictat-țevi din oțel, care sunt puternice și durabile, puternic capacitatea portantă, umiditate-dovada, rugină-dovada și rezistent. ★【Gamă largă de aplicare】 : puteți plasa această Greutate Rafturi în familie greutate cameră, subsol, garaj, sala de sport, la birou sau oriunde doriți să fitness de formare, și bucurați-vă curat și ordonat spațiu aduce. ★【Simplu asamblarea】 : rack gantera vine cu toate accesoriile necesare, usor de asamblat, chiar și începătorii pot manipula cu ușurință sarcina. ★【După-vânzare de servicii】 : Vom oferi cu perfecta după-vânzare de servicii, indiferent de ce probleme ai, nu vă faceți griji, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva problema cât mai curând posibil, în termen de 24 de ore.

Caracteristicile declarate

Produse conexe