.

.

STEELCUBE Metal Cabinet de Stocare, de Blocare de Metal Dulap de Depozitare cu 4 Rafturi Reglabile,Sudate, de Oțel Clasic Cabinet de Stocare (Negru)

STEELCUBE Metal Cabinet de Stocare, de Blocare de Metal Dulap de Depozitare cu 4 Rafturi Reglabile,Sudate, de Oțel Clasic Cabinet

RON 419.98

Suma
În stoc

【Metal Cabinet de Stocare】 Metal Cabinet de Stocare cu patru rafturi ajustabile.Acoperite cu fosfor praf gratuit pentru rezistenta la zgarieturi si rugina-rezistență. 【Spatiu de stocare mai mare】 Dulap de Metal Dimensiune : 71.96"H x 35.98"W x 17.99"D. STEELCUBE dulapuri metalice sunt echipate cu 4 rafturi reglabile pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.Mai mult spațiu de stocare decât lățimea standard dulapuri. 【Grele de Oțel Material】 Grele cadru de metal, tablă de oțel cu grosimea pana la 0,8 mm pentru mai multe modelarea precisă și duritate crescută. 【Utilizări Multiple】 Blocare din oțel cabinet de stocare este utilizat pe scară largă în birou, acasă, la școală, arhive, garaje, subsoluri sau oriunde spațiu de stocare securizat este necesar. 【100% Client Satisfactio Politica】 Ușor de asamblare, toate piesele și instrucțiunile incluse.STEELCUBE oferă servicii profesionale pentru clienți înainte și după achiziție.Întotdeauna vom răspunde în termen de 24 de ore.Culoare : Negru.

Caracteristicile declarate

Produse conexe