.

.

X-WLANG 2 BUC Premium, Cupe de inghetata, inghetata Cupă cu Profesionist Nu-Alunecare Mâner, Grele Design Durabil, Modernizate inghetata Cazma pentru Aluat Cookie, Sorbet, Umplutura, Negru.

X-WLANG 2 BUC Premium, Cupe de inghetata, inghetata Cupă cu Profesionist Nu-Alunecare Mâner, Grele Design Durabil, Modernizate inghetata

RON 162.00

Suma
În stoc

【INOVATOARE de DESIGN ȘI mai MULTE UTILIZĂRI】 : design Inovator economisește timp și energie,Ne scooper este de Primă de zinc din aliaj de metal care îi permite să cu ușurință plug prin diferite tipuri de alimente și de a folosi, de asemenea, să scot semințele de pepeni sau umple ardeii cu umplutura. 【PUTERNIC ȘI ROBUST】 : Heavy duty tool este puternic și robust ,pluguri solid înghețată și hard rock deserturi congelate, fără îndoire.Și nu are un papirus declanșa ca alte cupe, așa ai să vă faceți griji mai puțin despre ea rupe cu ușurință. 【OBȚINE SFERĂ PERFECTĂ】 : inghetata cupă, de asemenea, de a crea sfere perfecte de înghețată și de a face frumos și bine proporționat lingurițe de conuri, prăjituri, înghețată, plăcinte și mai mult cu nici un pic de efort. 【ÎNALTĂ CALITATE ȘI DURABILE】 : mânerul este confortabil să dețină, ușor de prins și nu-ți înghețe mâna ca și cupe cu un mâner de metal poate.Simplu, dar design ergonomic, care este ușor de curățat și vă va face cunoscut pentru scooping abilități.Viața este prea scurtă pentru a lupta cu o lingura.Aceasta este cea mai buna alegere pentru tine. 【GARANȚIE pe VIAȚĂ】 : Dacă sunteți nemulțumit cu produsul dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați,vă vom oferi cu plăcere alegerea dumneavoastră de un înlocuitor.Suntem alaturi de produsele noastre 100% și dorim ca clienții noștri să-i iubim la fel de mult ca și noi!.Marca : X-WLANG : .Ne vom concentra pe Instrumente de bucatarie, de ani de zile ,vom face lucrurile mai simple,mai ușor,mai gânditor .Proiectat atât mai bine .ne ia în considerare modul în care un instrument funcții-cum se potriveste mâinile,cum se potriveste in viata.Vom Sta de multe ori de foame și Stau prost.Creați mai bun Instrument de Bucătărie și de a Face viața mai bună.Este responsabilitatea noastră.X-WLANG Ice Cream Scoop este atât de durabil, perfect pentru atât de multe alimente!Ultimul Ice Cream Scoop va fi nevoie. 1. Inovatoare de design care economisește timp și energie,Ne scooper este de Primă de zinc din aliaj de metal care îi permite să cu ușurință plug prin diferite tipuri de alimente și de a folosi, de asemenea, să scot semințele de pepeni sau umple ardeii cu umplutura. 2.Grele instrument este puternic și robust ,pluguri solid înghețată și hard rock deserturi congelate, fără îndoire.Și nu au un papirus declanșa ca alte cupe, așa ai să vă faceți griji mai puțin despre ea rupe cu ușurință. 3.Inghetata scooper, de asemenea, de a crea sfere perfecte de înghețată și de a face frumos și bine proporționat lingurițe de conuri, prăjituri, înghețată, plăcinte și mai mult. 4.Mânerul este confortabil să dețină, ușor de prins și nu-ți înghețe mâna ca și cupe cu un mâner de metal poate.Simplu, dar design ergonomic, care este ușor de curățat și vă va face cunoscut pentru scooping abilități.Viața este prea scurtă pentru a lupta cu o lingura.Aceasta este cea mai buna alegere pentru tine.Pachetul inclusiv : 2 BUC Cupe de inghetata.

Caracteristicile declarate

Produse conexe