.

.

Beddinginn Bone China Set De Ceai,Trandafir Cești De Ceai Și Farfurie Seturi,China, Lucrate De Mână De Epocă Cesti De Ceai(Albastru,7 Uncii)

Beddinginn Bone China Set De Ceai,Trandafir Cești De Ceai Și Farfurie Seturi,China, Lucrate De Mână De Epocă Cesti De Ceai(Albastru,7

RON 47.98

Suma
În stoc

????Dispune de un trandafir albastru tema de proiectare.China Porțelan pentru prepararea de Ceai/Cafea,Showpiece tradițională Chineză măiestrie,din Portelan de cea mai buna calitate, pictate manual cu durată lungă de culoare vie. ????Un cadou perfect pentru soția,prietenii,mama, co-lucrătorilor, cupluri de nunta.Darul tău va fi strălucitor, creative,practice și de decorare. ????Capacitate cupa : 180 ml, diametru farfurie : 6-Inch ,lingura înălțime de 5 1/2". ????Realizate din email rafinat de porțelan.Este făcut de mână-pictat și hârtie arsă de către meșterii Chinezi.Fiecare piesă este o operă de artă. ????Beddinginn Garanție : oferim 30 de zile de returnare și servicii de înlocuire,Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați.

Caracteristicile declarate

Produse conexe