.

.

binboll Original, Două-Ton Material Ghivece 5/10 Galon Crească Sac cu Mânere de Plantare Punga de Legume (3, 10 Galoane)

binboll Original, Două-Ton Material Ghivece 5/10 Galon Crească Sac cu Mânere de Plantare Punga de Legume (3, 10 Galoane)

RON 33.98

Suma
În stoc

★crească saci sunt realizate din non-toxice si biodegradabile gros non-țesute fabricgood forță de tracțiune, nu ușor de varsta, puternice și durabile。. ★Radicular puternic de control de performanță : non-țesute tesatura are o buna permeabilitate la aer, poate păstra plantele ventilate la toate unghiurile, să consolideze structura rădăcină de plante, și de a face lor de creștere mai luxuriantă. ★Excelent drenaj a apei de alimentare, poate în mod automat fluxul de pe excesivă de lichid în sacul; În același timp, are funcții de economisire a apei și conservarea căldură, și poate stoca o cantitate mare de substante nutritive pentru a satisface creșterea plantelor are nevoie. ★Pliere hemming tehnologia de gura pungă, să consolideze formă de sac cu gura, rezolva problema de buzunar deformare; jos fără fir, blocare a procesului de coasere margine, pentru a îmbunătăți capacitatea portantă a crește sac. ★Aplicarea pe scară largă : puteți cresc diferite plante, fructe, legume, flori, ghivece cu plante, etc. în interior sau în aer liber, în funcție de preferințele dumneavoastră.Este, de asemenea, fi folosit ca sac de stocare pentru a stoca haine murdare, alege instrumente ect.Nume produs : 3 Pack 10 Litri Crească Saci.Calitate : non-țesături.Culoare : negru și verde.Specificatii : diametru 11.81 inch * înălțime 15.75 inch.Model : Original, Două-Ton.Caracteristici suplimentare : Pliere, Depozitare.crească saci sunt realizate din grosime non-țesute fabricgood forță de tracțiune, nu ușor de varsta, puternic și durabil.Aplicarea pe scară largă : puteți cresc diferite plante, fructe, legume, flori, ghivece cu plante, etc. în interior sau în aer liber, în funcție de preferințele dumneavoastră.Este, de asemenea, fi folosit ca sac de stocare pentru a stoca haine murdare, alege instrumente ect.binboll este fabricat din material nețesut, care are o bună permeabilitate la aer.Acesta poate stoca plantelor cu elemente nutritive, în timp ce drenarea excesului de apă, astfel încât plantele să crească mai bine.Alege-l, un bun ajutor pentru plantație.crească saci sunt realizate din grosime non-țesute fabricgood forță de tracțiune, nu ușor de varsta, puternic și durabil.Aplicarea pe scară largă : puteți cresc diferite plante, fructe, legume, flori, ghivece cu plante, etc. în interior sau în aer liber, în funcție de preferințele dumneavoastră.Este, de asemenea, fi folosit ca sac de stocare pentru a stoca haine murdare, alege instrumente ect.

Caracteristicile declarate

Produse conexe