.

.

BENOSS Scaun Mat pentru Covor Grele 48x 36 Covor PVC Protector Acasă de Birou Scaun de Birou Mat Non-Alunecare pentru Podele din Lemn Tare Ușor de Curățat(48x 36 cu Buza)

BENOSS Scaun Mat pentru Covor Grele 48x 36 Covor PVC Protector Acasă de Birou Scaun de Birou Mat Non-Alunecare pentru Podele din

RON 75.98

Suma
În stoc

【Proteja Covorul& Non-alunecare】covor chiar mat este gros și Non-alunecare .Scaun roțile să alunece mai ușor pe saltea, fara zgarieturi, scufundarea sau lăsând urme de lovituri. 【Eco-friendly】 Acest scaun saltea este facut din sănătoasă PVC, BPA free.Acesta nu va provoca daune pentru sănătatea ta. 【Gros și Durabil】 Covor Durabil scaun mat gros de PVC, 0.1" gros.Aceste scaunul rogojini sunt gros și robust, dar foarte flexibil pentru a preveni crăparea,scaun rogojini pentru a se potrivi standard, mediu și pluș covoare. 【Mari dimensiuni】 L48" x W36".Clar scaun podea mat include o perioadă prelungită de buze pentru un plus de protecție podea, făcându-l o dimensiune perfectă pentru a se potrivi în cele mai multe birouri.Acest mat acoperă toate spațiile că scaunul ar merge în jurul valorii de.Se poate proteja covorul de scaun rotile daune. 【Muta cu Ușurință】Acest birou acasă podea mat unic textura suprafeței permite scaun de birou pentru a muta cu ușurință în timp ce efectua sarcinile de zi cu zi, dar are suficientă aderență pentru a menține controlat de rulare astfel încât președintele să nu derapeze în jurul valorii de.

Caracteristicile declarate

Produse conexe