.

.

Spuma de memorie Casca,Genunchiere, 13Pcs/Set PPE Burete Casca Tampoane de Repede Casca DIY de Protecție Perne ComCompatible withtable Casca schimbarea Plăcuțelor de Accesorii Compatibile cu Motocicleta ycle (Negru)

Spuma de memorie Casca,Genunchiere, 13Pcs/Set PPE Burete Casca Tampoane de Repede Casca DIY de Protecție Perne ComCompatible withtable

RON 37.98

Suma
În stoc

【Painfree Protecție】Airsoft Protectie Perna minimizeaza casca de circulație și deține casca com Compatible withtable în loc,oferind painfree protecție, indiferent de cât timp este purtat. 【Painfree Protecție】Airsoft Protectie Perna minimizeaza casca de circulație și deține casca com Compatible withtable în loc,oferind painfree protecție, indiferent de cât timp este purtat. 【Painfree Protecție】Airsoft Protectie Perna minimizeaza casca de circulație și deține casca com Compatible withtable în loc,oferind painfree protecție, indiferent de cât timp este purtat. 【Mai multe Forme】forme oferi o mulțime de opțiuni pentru a introduce gadget-uri în jurul lor, și încă mai au loc Compatibil cu unele fluxului de aer.Casca de Protecție Pad este potrivit Compatibil cu rapid cască și alte modificări căști de protecție. 【Netoxic】Netoxic memorie spuma EPP, vino cu sticky cercuri. 13 Pcs/Set PPE Burete Casca Tampoane de înaltă calitate spuma EVA material moale si durabil,oferă maximum de com Compatible witht și stabilitate.Proiectat pentru a fi folosit ca o formă de KIT, pe lângă cele existente tampoane în cască, pentru a face casca se potrivesc mult mai confortabil/strans. 【Ușor să se Spele】Tactice Casca Tampoane Mare setul Compatibil cu cască.Ușor lavabil și rezistent, quickdrying.Ușor de instalare și eliminare.Ești în valoare de ea. 【Pachet de Listă * Greutate Pachet : aprox.46g.Cantitate : 13pcs.Pachetul inclus : 13 x PPE Casca Tampoane.Casca DIY Pad Burete Potrivit Compatibil cu rapid cască și alte modificări căști de protecție.Specificatii : Stare : 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Material : PPE Culoare : Negru Greutate Pachet : Aprox. 46g Lista de Ambalare : 5 x Burete Tampoane 8 x Cârlig & Bucla.

Caracteristicile declarate

Produse conexe