.

.

NXENTC Light Box - Diamond Pictura, Contur Plivitul Vinil - Mare A3 Lumina Pad Contur de Casetă de Lumină pentru Desen, Artiști, Schiță, Animație,Schițe,Proiectarea,Stencilling X-ray de Vizualizare(Negru)

NXENTC Light Box - Diamond Pictura, Contur Plivitul Vinil - Mare A3 Lumina Pad Contur de Casetă de Lumină pentru Desen, Artiști,

RON 81.98

Suma
În stoc

【Portabil, Ultra Slim s de dimensiune A3 Urmă Cutie de Lumină 18.1" * 13.2" și 5mm super-subțire precum și acrilice suprafață face sa se simta ca un panou de sticlă și cu super-luminos LED-uri lămpi de interior, lumina tableta oferă un maxim de 7500 de lux de luminozitate, care poate vedea prin hârtie foarte groasă.LED-ul pad este conceput pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți un amator entuziast sau un artist profesionist.Vederea protejat de Tehnologie este conceput în ea, și asta e perfect pentru schite, desen, animație, ceea ce face, caligrafie și tatuaj contur. 1. Caracteristici ecran : Oferă un Perfect Uniform Distribuite ilustrat Luminat de Suprafață. 2. Lampa LED : Super Bright Eficiente Energetic Flicker-Free Lămpi cu LED-uri, care sunt, de Întreținere Gratuită și durează până la 50.000 de ore. 3. Unitatea de Proiectare/Greutate : greutate de Lumină și ultra subțire de 3/8" profilul proiectat pentru portabilitate ușoară. 4.Dimensiuni : (L x W)18.1" x 13.2". 5. Suprafata de lucru Dimensiuni : 16" x 11" 6.Puteri : 9 W. 7.Net Wight : 0.85 kg. 8. Tip de interfață : 5 VDC.

Caracteristicile declarate

1. Caracteristici Ecran:
Oferă un Perfect Uniform Distribuite ilustrat Luminat de Suprafață.

Produse conexe