.

.

[Actualizat] Auto Tetiera Perna, Buluby Gât Restul de Sprijin pentru Copii Aripă Laterală Perna, la 180 de Grade Reglabil Prevenirea o Entorsă la Gât în timpul somnului(Negru, Mici)

[Actualizat] Auto Tetiera Perna, Buluby Gât Restul de Sprijin pentru Copii Aripă Laterală Perna, la 180 de Grade Reglabil Prevenirea

RON 35.84

Suma
În stoc

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!. [Un Partener Important] este ușor pentru oameni să se simtă somnoros pe drum călătorie, mai Ales la copii.Masina perna poate proteja în mod eficient pasagerii de la înclinarea capului și a corpului la alta sau lovind ușile și ferestrele când au adormit. [Nou Upgrade] Am fost de fabricație auto tetiera perne de 6 ani.Aceasta este a șasea modernizate produs bazat pe feedback-ul utilizatorilor.Confort și siguranță sporită, oferind o experiență de condus mai confortabil. [180° Tetiera Reglabila] suport gat perna poate fi ajustat în sus și în jos (180 de grade), care poate fi folosit de către pasageri de diferite înălțimi.Atunci când nu este în uz, copilul gât perne pot fi ajustate pentru partea de sus pentru a economisi spațiu.Ajusta după cum doriți, există întotdeauna o poziție care ți se potrivește. [Un singur Clic de Instalare, Fără orice Instrumente] copilul pernă pentru gât poate fi instalat fără orice instrumente, Doar fixați cârligul de pe suport într-o parte de metal polul auto tetiera și apăsați pe cealaltă parte pentru a finaliza instalarea. (Vă rugăm să rețineți : aplicabil Numai la masinile cu stalpi de metal în mașină tetiera). [Ceea ce Ai] 2x Parte Masina Perna (Dreapta + Stanga), 1x suport de Bază (2-in-1), 2x tampoane de Cauciuc (numai la nevoie), 2x Suport coperta si manualul de Instalare, nostru fără griji de 18 luni garantie, si de servicii pentru clienți prietenos.

Caracteristicile declarate

Produse conexe